«Farmen kjendis»

Sendt på sykehus under «Farmen»

Hanna-Martine Slåttland Baller avslører ulykke på «Farmen kjendis».

LEGEHJELP: Hanna-Martine Slåttland Baller måtte sendes ut av gården og få legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2
LEGEHJELP: Hanna-Martine Slåttland Baller måtte sendes ut av gården og få legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Så langt i «Farmen kjendis» har to ulykker hvor dyr har vært involvert funnet sted. Triana Iglesias (37) pådro seg flere alvorlige skader etter å ha falt av hesten, mens Anita Hegerland (59) fikk hjernerystelse etter å ha blitt løpt ned av den ene kua.

Nå viser det seg at også Youtuber Hanna-Martine Slåttland Baller (20) ble skadet på gården, men at hendelsen ikke utspiller seg på tv-skjermen.

Tråkket på

Da Se og Hør nylig møtte henne og de andre deltakerne kunne hun nemlig fortelle at hun faktisk måtte forlate gården og dra på sykehus underveis i innspillinga.

- Jeg ble veldig glad i dyra, og ville ta en stor rolle der så langt det lot seg gjøre, forteller hun, og legger til at hun en kveld på gården skulle ta over melkinga av kyrne og at feil skovalg førte til at hun måtte sendes ut av gården.

- Jeg tok bare på meg joggesko, og akkurat den kvelden hvor jeg ikke tok på meg vernesko, ble jeg tråkka på av den drektige kua, fortsetter hun.

SKADET: Hanna-Martine ble tråkket på under melking. Foto: Alex Iversen / TV 2
SKADET: Hanna-Martine ble tråkket på under melking. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
TILKALTE HJELP: Etter å ha blitt tatt hånd om på gården heiste deltakerne det røde flagget og tilkalte legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2
TILKALTE HJELP: Etter å ha blitt tatt hånd om på gården heiste deltakerne det røde flagget og tilkalte legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Slåttland Baller kjente et voldsomt trykk på venstre fot og var sikker på at noe i foten var brukket.

- Vi måtte heise det røde flagget og kontakte lege. Jeg ble sendt på sykehus, avslører hun.

På sykehuset måtte 20-åringen sitte i rullestol, og klarte ikke tråkke ned på foten. Dagen etter fikk hun imidlertid gladmeldingen om at det ikke var brudd, men at hun var kraftig forslått.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Jeg måtte gå med ispose og hoppe rundt på krykker, forteller hun, og legger til:

- Jeg fikk sånne «viking-krykker» og hadde mye vondt og var mye sliten. Heldigvis forsto de andre deltakerne meg godt og støttet meg. Jeg er veldig glad for at det ikke var brudd, for jeg fikk vite at hvis jeg var utenfor gården i mer enn 24 timer så var det «adios», og jeg ville ikke få komme inn i konkurransen igjen.

- Jeg er veldig glad for at jeg fikk fortsette konkurransen der inne og at jeg fikk komme tilbake til de fine folka på gården. Jeg ga også kua en stor klem et par dager etter - og tar på meg all skyld for den lille ulykken, forårsaket av det dumme skovalget mitt, fortsetter hun.

I dag preges hun ikke i det hele tatt av hendelsen og er veldig glad for at det gikk bra med både henne og kua.

- Etter at Hanna-Martine ble tråkket på av kua, var hun innom legevakten en tur. De undersøkte skaden, og la på støttende bandasjer, sier presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, til Se og Hør.

Ingen nåde

I forrige uke tok «Farmen»-oppholdet som nevnt en brå slutt for Triana Iglesias, da hun ble alvorlig skadet under en hesteulykke på kjendisgården. Og tidligere denne uka kunne det se ut til at dyrene ikke viser noen nåde for kjendisene som skal drive gården slik det ble gjort for 100 år siden.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Anita Hegerland fortalte nemlig til Se og Hør at oppholdet skulle bli dramatisk for henne opptil flere ganger. Blant annet fikk hun et ublidt møte med en av kuene på gården.

- I utgangspunktet er jeg redd for kuer. Da jeg var liten besøkte jeg bestefar på Vestlandet, og de hadde noen kyr som var veldig hissige. Siden den gang har jeg vært engstelig hver gang jeg kommer tett på dem, fortalte hun til Se og Hør, og la til at hun var ute med valpen på gården da kua gikk til angrep på henne.

- Den var ikke ute etter meg. Det var hunden den var gæren på, og så kom jeg imellom. Kua traff meg rett på haka, og det endte med hjernerystelse. Det kunne faktisk gått mye verre. I et par dager var jeg helt slått ut, sa hun videre.

LES OGSÅ: - Ble jævlig forbanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer