Sendes på norsk TV i kveld

- Jeg er en kvinne. Hjernen min er mye mer feminin enn maskulin, sier Kim Kardashians stefar.

SNAKKER UT: I det timelange intervjuet åpner Bruce Jenner seg om overgangen fra mann til kvinne.  Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: I det timelange intervjuet åpner Bruce Jenner seg om overgangen fra mann til kvinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I helgen avslørte den tidligere OL-mesteren Bruce Jenner (65) at han er i ferd med å bli en kvinne. 

Da det lenge ventede intervjuet ble vist på skjermen i USA fredag kveld, satt hele 17 millioner seere benket foran skjermen for å få med seg Bruce sine avsløringer - noe som førte til seerrekord.  

-  Jeg er en kvinne. Hjernen min er mye mer feminin enn maskulin. Gud ga meg en kvinnes sjel, innrømmet han under intervjuet til TV-journalisten Diane Sawyer (69). 

Det ble lenge spekulert i om Bruce, som vant gullmedalje i tikamp under sommer-OL i 1976, skulle skifte kjønn etter han ble observert med neglelakk og mer feminine trekk. 

Ble tatt på fersken 

Etter det har stormet i sosiale medier i helgen med hyllest og lovord om seksbarnsfaren, lengter tusenvis av mennesker etter å se det to timers lange intervjuet. 

I kveld klokken 20.00 har TV2 Bliss ryddet vekk plass i programmet for å vise «Bruce Jenner: The Interview»

Under det lange og åpenhjertige intervjuet blir Bruce blant annet spurt om hvordan hans anerkjente familie har håndtert den store nyheten.

Saken fortsetter under bildet

KJÆRLIGHET: Hele familien hyllet Bruce Jenner etter det to timers lange intervjuet. Her med Kim (fra venstre), Kendall (19), Kylie (17), Kourtney (36) og Khloe (30).  Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET: Hele familien hyllet Bruce Jenner etter det to timers lange intervjuet. Her med Kim (fra venstre), Kendall (19), Kylie (17), Kourtney (36) og Khloe (30). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han forteller blant annet om en episode for lang tid tilbake da Kim Kardashian (34) tok ham på fersken med en kjole

Kim slet visstnok med å akseptere Bruces ønske om å bli en kvinne, men en prat med ektemannen Kanye West (37) skal ha hjulpet henne stort.

– Siden den gang har Kimberly vært, med stor margin, den mest aksepterende. Hun er den som er lettest å snakke med, forteller Bruce åpenhjertig.

Hyllet i sosiale medier

VANSKELIG: Jenner forteller at det har vært en ekstremt vanskelig vei, ettersom alle ser på ham som en svært maskulin mann.  Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Jenner forteller at det har vært en ekstremt vanskelig vei, ettersom alle ser på ham som en svært maskulin mann. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ikke bare hans nærmeste familie som har vist sin støtte og kjærlighet til 65-åringen. 

- Jeg er imponert over hvor modig Bruce Jenner er. Han er så inspirerende og sterk. De som våger å dømme ham bør skamme seg, skrev artisten Sam Smith (22) på Twitter.

- Bruce Jenner er et vakkert og modig menneske. Jeg sender ham gode tanker. Han åpner sinnet til folk og redder liv i kveld. Jeg er glad han har støttende barn som elsker ham og hjelper ham gjennom prosessen, skrev talkshow-verten Ellen DeGeneres (57). 

Artisten Lady Gaga (29) gikk også ut med gode ord om den modige realitystjernen. 

– Vi har sjansen til å skrive historie sammen. La oss styrke mennesker som Bruce over hele verden ved å være kjærlige og ikke slemme, skrev hun. 

«Bruce Jenner: The Interview» sendes på TV2 Bliss mandag klokken 20.00. 

LES OGSÅ: - Det er som å leve med en narkoman