<strong>FÅR MELDINGER FRA FAREN:</strong> Amy Winehouse får fortsatt tekstmeldinger av sin far, ett år etter at hun døde.  Foto: All Over Press
FÅR MELDINGER FRA FAREN: Amy Winehouse får fortsatt tekstmeldinger av sin far, ett år etter at hun døde. Foto: All Over Press Vis mer

Sender SMS til sin døde datter

Amy Winehouse's pappa prøver forgjeves å kontakte henne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er snart ett år siden skandalesangeren Amy Winehouse døde av alkoholforgiftning, 27 år gammel. Faren Mitch har enda ikke kommet over datterens bortgang. Faktisk prøver han å kontakte hun enda, på et litt utradisjonelt vis.

- Noen ganger sender jeg henne tekstmeldinger og ber hun komme hjem. Men det gjør hun aldri, og det er noe jeg må leve med for resten av livet mitt, sier han ifølge DailyMail.

Amy slo for alvor igjennom med albumet «Back to Black», som hun vant fem Grammy-priser for i 2007. Da hun døde, hadde sangerinnen fem ganger høyere alkoholverdier i blodet enn det som er grensen for ulovlig kjøring.

Mitch var tidligere drosjesjåfør, og har skrevet bok om datterens liv. Nylig tømte han hjemmet hennes i London, og hevder hun utenom alkohol og narkotika var ekstremt glad i godteri. Fortsatt har han ikke gravlagt urnen hennes.

- Jeg har fortsatt asken til både henne og min mor Cynthia i behold. En eller annen gang skal jeg gjøre noe med dem, slik at de får vært sammen, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette skjer med Amys penger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer