LYKKELIGE: Bruce Willis og Demi Moore er i dag verdens beste venner. Til og med Demis nye mann Ashton Kutcher digger konas eksmann. Foto: STELLA PICTURES
LYKKELIGE: Bruce Willis og Demi Moore er i dag verdens beste venner. Til og med Demis nye mann Ashton Kutcher digger konas eksmann. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Sender fortsatt blomster til ekskona

- Det beste han har gjort i livet er å gifte seg med Demi.

LOS ANGELES (Seher.no): Åtte år etter skilsmissen fra Demi Moore (46) viser Bruce Willis (53) at han fremdeles setter stor pris på sin vakre ekskone, skriver Star magazine.

- Bruce sier alltid at det beste han har gjort i livet er å gifte seg med Demi. Hun var alltid god mot ham og har gitt ham tre fantastiske døtre, sier en kilde til bladet.

Selv om "Stripteas"-stjernen nå er godt gift med unggutten, Ashton Kutcher (30), stopper ikke det Bruce fra å gjøre litt stas på kvinnen som er far til hans barn.

- Bruce har veldig gode minner fra forholdet, så hvert år 21. november sender han henne blomster for å takke henne.

Mens de fleste nye kjærester eller ektemenn ville sett på dette som en stor trussel tar kjekkasen Ashton det hele med knusende ro.

- Han synes det er en fin handling, sier kilden til Star.

Ashton og "Die Hard"-stjernen har nemlig virkelig funnet tonen, og de oppfører seg alle som en stor og lykkelig familie.

LES OGSÅ: Fra actionhelt til gammel mann