Send inn ditt beste bunadsbilde

Kanskje vinner du en dag med Jan Thomas!

ELSKER BUNAD: Jan Thomas er selv stolt eier av en Telemarksbunad. Her sammen med NRK-programleder Ingrid Gjessing. Foto: FameFlynet Norway
ELSKER BUNAD: Jan Thomas er selv stolt eier av en Telemarksbunad. Her sammen med NRK-programleder Ingrid Gjessing. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange føler seg ekstra fine når de har pyntet seg for å feire Norges nasjonaldag 17. mai.

Stjernestylist Jan Thomas Mørch Husby har strenge moteregler, også på denne høytidsdagen. Han mener man bør holde antrekket enkelt og se en helhet. Man må også unngå store tilbehør til den tradisjonelle bunaden. 

- Vær veldig forsikt med skovalget. Det nytter ikke å ta på seg et par Jimmy Choos til bunaden, da får du terningkast en av motepolitiet. Det er også veldig tragisk når de kommer med store Chanelbriller til bunadene. Man får derimot treningkast seks når man ser en helhet og alt stemmer fra topp til tå, sier Husby.

Dersom du føler deg ekstra fin i dag, i bunad, kjole eller dress, send inn bilde til Se og Hørs konkurranse  «- Jeg fikk seks av Jan Thomas», og du kan vinne en konsultasjon i Jan Thomas salong.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik unngår du bunad-fellene  
Få Jan Thomas' 17.mai tips her!


[obj:media:11204]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer