- Selvtilliten er litt knekt

Pål Anders Ullevålseter la ikke skjul på sin skuffelse etter motgangen på "Skal vi danse"-gulvet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Pål Anders Ullevålseter (44) var langt nede etter at han  fikk kun 14 dommerpoeng for sin samba i i TV 2s «Skal vi danse» lørdag.Ullevålseter måtte ut i danseduell mot Isabella Martinsen, men kunne til slutt puste lettet ut.Det så imidlertid ikke ut til å lette på humøret til Pål Anders - som tidligere har vunnet TV 2-konkurransen «Isdans». 

- Det blir en tung dag i morgen. Da er selvtilliten litt knekt. Jeg skal prøve mitt beste hvis jeg går videre, men jeg tviler litt her jeg står nå, sier han til Seoghør.no.                              

Misfornøyde dommere

Dommer Trine Dehli Cleve var en av dem som ga uttrykk for sin misnøye med Ullevålseters innsats.Saken fortsetter under bildet- Jeg hadde så lyst til å si noe hyggelig til deg. Det starter i utakt, men etterhvert kommer du deg bedre inn i rytmen. Men jeg er redd denne dansen ikke var helt for deg.Pål Anders syntes selv han fortjente kritikken og sin lave poengsum.- Det er helt greit for jeg leverer jo ikke det jeg skal. Jeg har utrolig enkle trinn i min dans i forhold til mange av de andre her. Så det er helt greit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer