«Farmen» 2020:

- Selvsentrerte tullinger

Det blir opphetet stemning og mange tårer på «Farmen»-gården denne uka. Se og Hør har tatt en prat med de innblandede deltakerne om stoda i dag.

«FARMEN»: Årets «Farmen» går mot finale, og det er det flere deltakere som kjenner på kroppen. Video: TV 2, Privat Vis mer
Publisert

Helt siden jeg kom tilbake fra «Torpet» har Kjetil, Daniel og Sindre (Kjetil Kirk, Daniel Viem Årdal og Sindre Nyeng journ.anm.) rakket ned på meg, sier Karianne Vilde Wølner (26) i tirsdagens episode av «Farmen».

Firkløveren begynner nemlig en heftig diskusjon om hvem som skal sove hvor, noe som setter følelsene i sving hos samtlige. Dette blir også grobunn for diskusjoner om andre problemer.

Drammenseren Wølner beskriver de tre gutta som «selvsentrerte tullinger» i episoden, og det er tydelig at gårdsoppholdet går mot slutten og at konkurransen for alvor begynner å tilspisse seg.

- Man får ikke se halvparten av hva som ligger bak. Guttene var litt aggressive mot meg da jeg kom tilbake på gården. Jeg gråter ikke bare av småkommentarer, sier Wølner når Se og Hør slår på tråden.

Hun forklarer videre at man får kortere lunte når det nærmer seg finalen, at folk er stressa og at gutta følte de var i fare for første gang.

- De var veldig hakkete på meg og det var nok fordi de var veldig nervøse for å bli valgt til førstekjempe. Men det er kjipt å være i den situasjonen hvor du føler deg veldig alene, forteller hun.

- Jeg tror ikke de tenkte over handlingene sine så mye, men da jeg sa ifra så endret de litt på måten de behandlet meg på. Vi ble venner igjen der inne, og er venner nå. Men når man ser det igjen så vekker det følelsene man hadde der inne, men det er ikke sånn at jeg tenker noe mer over det. Vi er fortsatt venner, fortsetter hun.

PUPPER I MONITOR: Årets «Farmen» har skapt mange overskrifter allerede, og nå har også folk hengt seg opp i hva Karianne Vilde har på seg mens hun er på gården. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Frustrasjon

Kjetil Kirk (27) stiller seg noe utenforstående til kritikken fra Wølner, og opplever ikke situasjonen som at han og de andre nevnte gutta har hakket på henne.

- Jeg forstår at det kan kjennes ut som kjærligheten og de gode relasjonene blir endret litt, men det er den naturlige delen av spillets gang, mener han, og fortsetter:

- Vi er tross alt i den siste uka før finaleuka. Jeg tror det gjør at folk har «guarden» oppe og jobber med arbeidshansker og ikke silkehansker, og at de menneskelige relasjonene blir satt litt til side.

REAGERER: Karianne Vilde tar til tårene i kveldens episode. Nå forteller hun, Sindre, Kjetil og Daniel (sistnevnte er ikke fotografert her) hvordan ståa er i etterkant. Foto: Alex Iversen / TV 2
REAGERER: Karianne Vilde tar til tårene i kveldens episode. Nå forteller hun, Sindre, Kjetil og Daniel (sistnevnte er ikke fotografert her) hvordan ståa er i etterkant. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Kirk opplever det som opplest og vedtatt fra samtlige deltakere at de alle skal gi alt i spillet for å vinne konkurransen.

- Vi har blitt enige om at det er fritt fram og sagt «lykke til». Jeg opplever ikke noe dramatikk rundt dette, men vi er helt på oppløpet nå og da blir det opphetet. Jeg tenker at det framover vil være mindre kjærlighet og litt mer spill, noe som jo er helt naturlig, fortsetter han.

På spørsmål om hva han synes om kommentaren om å være selvsentrert tulling innledningsvis i dagens episode, svarer han følgende:

- Kul kommentar. Det stiller jeg meg litt uforstående til. Jeg tror nok det handler om samtalen jeg hadde med Karianne Vilde, om at ettersom hun først røk ut av konkurransen, så når hun ikke opp til hundre prosent på min skala. Den glosen der setter jeg i båten for kampens hete og litt frustrasjon etter å ha bodd under en stein i så mange uker.

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Unødvendig

Daniel Viem Årdal (31) tror alle var slitne på slutten av oppholdet med bare halvannen uke igjen til vinneren kåres.

- Stemninga ble litt deretter, men alt i alt var den uka der egentlig fin. Det er ikke rart man er sliten, og man kjenner at man nærmer seg finalen. Man spisser klørne litt for å komme dit, sier han.

Videre tror trønderen at det var mye frustrasjon i gruppa på daværende tidspunkt.

- Da er lunta litt kortere enn vanlig kanskje. Diskusjonen utartet mer enn nødvendig og vi fant en fin løsning på det til slutt. Jeg kan forstå at Karianne Vilde følte vi rottet oss litt sammen. Vi var to mot en der, og da blir det feigt parti. Det løste seg til slutt og vi er fortsatt gode venner i dag. En situasjon som ikke betyr så mye nå, påpeker han.

«FARMEN»-BRÅK: Inger Cecilie Grønnerød og Daniel Viem Årdal har ikke vært bestevenner inne på «Farmen»-gården, og da det blir oppdaget at noen har stjålet tobakk, blir det krangling. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Vil spre glede

Sindre Nyeng (23) forteller på sin side at han ikke har sett dagens episode, men at det er klart man har kort lunte etter så lang tid sammen.

- Det er små konflikter som blir store i sånne settinger. Diskusjonen startet vel med en romfordeling, og etterpå ble det litt erting og terging som ikke falt i god jord, innrømmer han.

Stemninga er ifølge Nyeng god i dag, og det var ikke intensjonen å få Wølner til å begynne å gråte.

- Jeg ønsker å spre glede og trivsel, spesielt til hun som står meg nær inne på gården. Stemninga ble uten tvil trykket. Slik er det når man bor sammen over lengre tid, fortsetter han.

Alex Iversen, presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, forteller at det alltid vil være sånn at det meste som skjer på gården ikke blir tatt med i programmene.

- I dette tilfellet har vi tatt med det meste vi hadde opptak på. Resten av det Karianne Vilde viser til skjedde mens kamera ikke var til stede. Da blir det vanskelig for oss å ha det med i programmet, forklarer han.

LES OGSÅ: - Synes ikke jeg er pen nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer