Caitlyn Jenner og Kardashian-familien:

- Selvsagt stolte jeg ikke på dem

Caitlyn avslører hvorfor hun holdt kjønnsoperasjonen og deler av boken sin hemmelig for Kardashian-familien.

HEMMELIGHETER: Caitlyn Jenner (ytterst t.v.) avslører hvorfor hun holdt den kjønnsbekreftende operasjonen og boken sin hemmelig for familien. Foto: NTB scanpix
HEMMELIGHETER: Caitlyn Jenner (ytterst t.v.) avslører hvorfor hun holdt den kjønnsbekreftende operasjonen og boken sin hemmelig for familien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det siste året har det stormet mellom Kardashian-familien og deres tidligere stefar Caitlyn Jenner (68).

68-åringen har tidligere uttalt at forholdet, som har gått rett vest den siste tiden, trolig vil bli bedre med tiden.

Men lite tyder nå på at isfronten har begynt å smelte. I et nytt intervju med Piers Morgan, har nemlig Caitlyn uttalt at hun holdt hele forvandlingen hemmelig for familien.

- Jeg fortalte det ikke til noen. Hvorfor? Ingen av dem har noe med det å gjøre, forteller hun.

Hun unnlot også å la dem lese deler av boken hennes «The Secrets of My Life». Mye later til at forholdet var på sitt kaldeste da boken ble lansert, og ifølge Caitlyn selv, valgte hun å ikke la dem lese hele, da hun var redd for at de ville lekke detaljer til pressen.

- Selvsagt stolte jeg ikke på dem, sier 68-åringen, ifølge Mirror.

GOD TONE: Til å begynne med hadde Caitlyn og Kris en god tone. Nå skal det være isfront mellom det tidligere ekteparet. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix
GOD TONE: Til å begynne med hadde Caitlyn og Kris en god tone. Nå skal det være isfront mellom det tidligere ekteparet. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Var nervøs

Da Se og Hør møtte Caitlyn i mai, kunne hun fortelle at hun var nervøs for familiens reaksjoner da boken kom ut.

- Hvem ville ikke vært det? lo hun.

- Familien er selvfølgelig den største bekymringen. Jeg var spesielt bekymret for mine to yngste barn, Kendall og Kylie. Jeg håper de forstår meg. Når man går gjennom det jeg har gjort i løpet av de siste to årene, så er det ikke bare en overgang for meg. Men også for hele familien. Og for venner. For alle.

Men det aller vanskeligste for Caitlyn var likevel å fortelle sin store hemmelighet til moren, Ester.

- Det er alltid vanskelig å fortelle slike ting til mødre. Hun var den siste som fikk vite det. Det var tøffest å si det til henne, innrømmet hun, og fortsatte:

- Mamma hadde sett all dritten som stod om meg i bladene, så jeg sa til henne: «Du vet alle de tingene du har lest om meg i tabloidene og hørt fra venner? Jeg hater å si det, men det ligger mye sannhet i dette».

Saken fortsetter nedenfor.

Splittet familien

Selvbiografien til Caitlyn, «The Secrets of My Life», vekket oppsikt allerede før den ble publisert.

Boken gir et innblikk i forvandlingen fra familiefaren Bruce Jenner - til den single dama Caitlyn Jenner. Ikke uventet blir også ektefellen igjennom 24 år, Kris Jenner (62), utlevert i boken.

Kris har i ettertid uttrykt sin frustrasjon over boken i realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Det er knappe tre år siden den tidligere OL-helten, Bruce Jenner, stilte opp på forsiden av bladet Vanity Fair som kvinne, under sitt nye navn Caitlyn Jenner.

SPLID: Kardashian-familien har tatt avstand fra Caitlyn Jenner. Her var store deler av familien og Khloés eksmann, Lamar Odom på Kanye West konsert i 2016. Foto: AFP
SPLID: Kardashian-familien har tatt avstand fra Caitlyn Jenner. Her var store deler av familien og Khloés eksmann, Lamar Odom på Kanye West konsert i 2016. Foto: AFP Vis mer

I 2015 startet realitystjernen prosessen med å skifte kjønn.

Prosessen har vært vanskelig for både Caitlyn selv, Kris og hennes seks barn. I fjor avslørte 68-åringen at hun hadde mistet all kontakt med et av sine stebarn.

- Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, sa hun under et intervju med studenter ved universetet i Cambridge, ifølge Huffington Post.

Videre skrev nettstedet at Kim Kardashian (37) kalte stefaren gjennom to tiår for en «en løgner» i en episode av realityserien.

- Caitlyn har alltid hatt min fulle støtte, men hun er ikke en bra person, sa Kim, som henviste til en rekke påstander om jentenes far, den avdøde advokaten Robert Kardashian, i boka.

Heller ikke Kims lillesøster, Khloé Kardashian (33), skal ha et godt forhold til Caitlyn.

Etter den kjønnsbekreftende operasjonen skal nemlig Khloé ha fryst henne fullstendig ut.

- Hun vil ikke snakke med meg. Hun har ikke snakket til meg på rundt to år, avslørte Caitlyn da hun gjestet Andy Cohens radioprogram, ifølge Us Weekly.

- Det er trist. Jeg stod Khloé veldig, veldig nær. Jeg mener, jeg oppdro henne i 23 år. Jeg traff Khloé da hun var fem år gammel, fortsatte hun.

Caitlyn synes hele situasjonen er veldig vanskelig og sårende.

- Selvfølgelig er det vondt. Da Khloé var gjest hos Howard Stern, kalte hun meg en løgner. Det gjorde meg egentlig litt forbannet, for jeg har aldri løyet for henne selv om jeg ikke fortalte henne alt. Men hun spurte heller aldri.

LES OGSÅ: Brudd to måneder etter «Skal vi danse»-seieren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer