- Selvsagt skifter jeg bleier

Cristiano Ronaldo snakker for første gang om sin lille sønn.

PAPPA: Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo, som er en av verdens best betalte fotballspillere, vekket stor oppsikt da han i fjor sommer avslørte at han hadde blitt pappa til en liten gutt.  Foto: All Over Press
PAPPA: Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo, som er en av verdens best betalte fotballspillere, vekket stor oppsikt da han i fjor sommer avslørte at han hadde blitt pappa til en liten gutt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo (25) sjokkerte en hel verden i begynnelsen av juli i fjor, da han avslørte at han hadde blitt far til en liten gutt.

Fotballstjernen, som er sammen med den russiske toppmodellen Irina Shayk, bekreftet den uventede nyheten på sin offisielle webside, Facebook og Twitter, men ville ikke si noe om hvem moren til babyen er.

Familien kunne senere fortelle at den lille gutten, som har fått navnet Cristiano Ronaldo Jr., ble født 17. juni i USA.

Det har i ettertid vært spekulert i hvem babymoren kan være, og at Ronaldo angivelig skal ha betalt kvinnen, som ryktes å være en ung britisk student, nærmere 110 millioner kroner for å få full omsorgsrett for barnet.

Så langt har Ronaldo holdt tett om sønnen, ryktene og den nye farsrollen, men i et ferskt intervju med den spanske sportsavisen Marca snakker han for første gang ut om den lille gutten.


Og Real Madrid-stjernen, som er en av verdens best betalte fotballspillere, avslører at rollen som pappa har endret ham og gitt ham større tro på seg selv, skriver Daily Mail.

- Det er klart at noe sånt som dette påvirker deg. Det er en helt annen type ansvar. Kanskje jeg føler meg mer komfortabel. Jeg føler meg komfortabel når ting går bra - familien, klubben, vennene mine, det gir meg viktig støtte i alt annet, sier han. 

Fotballstjernen innrømmer også at han skifter bleier, selv om det ikke er hans favoritt-ting å gjøre med sønnen. 

- Selvsagt skifter jeg bleier. Det er ikke det jeg liker best å gjøre her i verden, men jeg gjør det, sier han.

Se bilde av babyen her! (ekstern link)

Det er Ronaldos mamma, Dolores Aveiro (55), samt søstrene Katia (33) og Elma (35) som har hovedansvar for Cristiano jr. som følge av fotballpappaens travle hverdag.

- Jeg må hvile. Det er mange kamper og det beste er å hvile. Spise og drikke godt, og hvile. Jeg er i god fysisk form. Sønnen min legger seg tidlig, men her om dagen, mens vi spilte kamp, fortalte moren min at han gråt non-stop, og at han ikke ville sove før jeg hadde scoret et mål. Jeg scorte, og fem minutter etter det sov han, forteller stjernen.
 
Og 25-åringen innrømmer at han håper gutten vil følge i hans fotspor en dag.

- Jeg ville elske det om han vokser opp til å like fotball og følge i mine fotspor, men vi får se hva som skjer. Min sønn kan få være akkurat det han har lyst til, sier Ronaldo.

Fotballstjernen ble sammen med toppmodellen Irina Shayk (24) for litt over ett år siden, og i intervjuet hintet han til et bryllup mellom de to.

- En dag, man vet aldri. Det er fortsatt tidlig, sa han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Hun føler at hun har solgt sjela si