- Selvsagt skal jeg ha barn og kjerring

Vil du kapre eventyreren Jarle Andhøy bør du sende ham en flaskepost.

DRAR PÅ TOKT: Torsdag er Jarle Andhøy aktuell med «Tangerud-dampen» på TVNorge. Der tar han med seg den blide gjengen fra Tangerud-bakken på nye eventyr. Foto: FAME FLYNET
DRAR PÅ TOKT: Torsdag er Jarle Andhøy aktuell med «Tangerud-dampen» på TVNorge. Der tar han med seg den blide gjengen fra Tangerud-bakken på nye eventyr. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er nok kanskje ikke så lett å temme «Berserk»-kapteinen Jarle Andhøy (35) som trives best i det våte element på tøffe ekspedisjoner, men nå avslører eventyreren at også han drømmer også om familieliv en gang i fremtiden.

- Selvsagt skal jeg ha barn og kjerring en dag. Det er den ultimate lykke når jeg blir voksen. Men foreløpig liker jeg ungdomstiden. Jeg slår meg til ro når jeg blir stor, sier han i et intervju med VG.

Andhøys bestevenn Christian «Fosser'n» Foss har tidligere fortalt at 35-åringen blir nedringt av damer og at en eventuell kjæreste må være villig til å ta han som den han er. At det er få damer å oppdrive på havet tar Jarle derimot med knusende ro.

- Jeg er gift med havet, jeg. Den eneste måten å kapre meg på er å sende flaskepost.

Når den kontroversielle kapteinen en gang blir klar til å slå seg til ro, kan han likevel ikke garantere at han vil gi seg med sine eventyr på sjøen.

- Time will show. Foreløpig liker jeg meg der drømmene er og vinden blåser, sier han til avisa.



LES OGSÅ: - Jeg fikk ni knivstikk og 50 spark

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer