ANGRENDE SYNDER: Chris Brown mener han husker hva som skjedde under voldsepisoden mot Rihanna. Foto: AP
ANGRENDE SYNDER: Chris Brown mener han husker hva som skjedde under voldsepisoden mot Rihanna. Foto: APVis mer

- Selvsagt husker jeg hva som skjedde

Voldsdømte Chris Brown dementerer utdrag fra CNN-intervju...

SEHER.NO: I et TV-intervju med Larry King, som skal på lufta onsdag kveld, fortalte Chris Brown (20) at han ikke husket noen ting fra voldsepisoden mot ekskjæresten Rihanna (21).

- Nei, jeg gjør faktisk ikke det. Det er helt sprøtt for meg. Jeg bare "wow"... Jeg ser tilbake på det og tenker "wow"... Jeg er i sjokk fordi, først og fremst, så er det ikke sånn jeg er som person, og det er ikke noe jeg ser stolthet i å være, sier Brown.

Nå hevder artisten at han har blitt fremstilt feil av TV-kanalen, og at det er klart han husker hva som skjedde.

- Det har vært rapporter på internett at jeg ikke husker hva som skjedde den kvelden med Rihanna. Nå vil jeg oppklare situasjonen, sier han til People.

- De 30 sekundene av intervjuet de brukte av meg var tatt fra et intervju som varte i en time. Det samme spørsmålet ble stilt fire eller fem ganger - og når man ser hele intervjuet, vil man se at det svaret ikke er representativt for hva jeg sa.

Brown mener han rett og slett sa feil den ene gangen.

- De første fire gangene - eller hvor mange ganger det var - ga jeg det samme svaret, som var at jeg ikke synes det er passende for meg å snakke om den kvelden. Den femte gangen snakket jeg feil. Det er klart jeg husker hva som skjedde.

Her kan du se videoklippet fra CNN-intervjuet:Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Husker ikke voldsepisoden

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.