- Selvfølgelig vant hun

Hans-Erik Dyvig Husby gikk ikke videre i Melodi Grand Prix, men tror Margaret Berger kan gå helt til topps.

Se vinnernes reaksjoner og intervju med Hank i videoen øverst! 

SEOGHØR.NO: Hans-Erik Dyvig Husby, tidligere Turboneger-vokalist, var den mest erfarne og etablerte artisten som gjestet Grand Prix-scenen i Florø lørdag kveld. 

Likevel gikk ikke Husby videre i konkurransen, og måtte se seg slått av Margaret Berger, Fjellfolk og Annsofi. Seoghør.no snakket med sangeren rett etter resultatet var avslørt, og han forteller at han tar MGP-exiten med knusende ro. 

- Jeg er fornøyd. Det var gøy å synge og alle gjorde en fantastiske innsats, sier Husby rett etter NRKs sending.

- Hva tror du var årsaken til at du ikke gikk videre i kveld? 


- Hvis man studerer stemmetall vil man kanskje finne noe. Nivået var veldig høyet. Ingenting er trygt her og jeg kan ikke surfe på noenting, forklarer rockeren. 

At tidligere «Idol»-deltager Margaret Berger vant, kom ikke som noen overraskelse for Husby.  

- Selvfølgelig vant hun. En tung og bra låt. Hun står der som en gudinne. Helt fantastisk at hun gikk videre jeg tror hun kan gå hele veien til den internasjonale finalen i Malmø. 

Husby fremførte låten «No One», og fortalte at han synes det var en naken og ekte fremførelse på scenen. 

- Det er en power-pop/rock-ballade, og jeg synes det er en veldig naken og ærlig låt. Den handler om noe som angår alle, og som jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i - hvis man føler at noen har tatt ens kjærlighet, og at man har blitt tatt forgitt, har han tidligere fortalt til Seoghør.no. 

Det er ingen hemmelighet at Dyvik Husby har opplevd svært dramatiske ting i livet, og har tidligere stått åpent fram og fortalt om fortiden som rusmisbruker. Historien hans gjorde at han lett kunne relatere seg til sangen. 

- Teksten angår alle, og den angår meg på min måte, med min historie og mitt liv. Jeg har jo svart belte i å tryne og å måtte reise meg igjen.  
LES OGSÅ: Imponerte i supersexy kjole