- Selvfølgelig ikke feil med fire damer i bikini

Men «Jakten»-bonden Ruben Tunestveit Kengakaran synes ikke at frierbesøket er en ren fest. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» flytter de gjenværende frierne inn på gårdene til «Jakten»-bøndene.

De utvalgte frierne til Ruben Tunestveit Kengakaran (28) fra Tunes i Arna er Christina (25), Kristin (27), Sunniva (23) og Kathinka (23).

Når frierne er vel installert på gården, som ligger idyllisk til utenfor Bergen, benytter den sjarmerende saue- og storfebonden anledningen til å invitere dem uti jacuzzien han har bygget inn i terrassen.

I et klipp fra episoden, som du kan se øverst i saken, røper Ruben at han har gledet seg til å sitte i boblebadet med frierne sine hele sommeren.

- Terrassen og jacuzzien ble bygget før jeg visste at jeg skulle være med i «Jakten», så det var ingen skjult agenda sånn sett. Men å ha fire damer i bikini i boblebadet, det er selvfølgelig ikke feil, sier han muntert til Seoghør.no om opplevelsen.

«Jakten»-bonden innrømmer imidlertid at det ikke bare var sus og dus å få frierne på besøk.

- Det er litt rart å ha fire damer gående på gården. Jeg må være på tå hev og yte service, de er der jo bare for min del. Man blir sliten av det, sier Ruben til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer