- Selvfølgelig ikke feil med fire damer i bikini

Men «Jakten»-bonden Ruben Tunestveit Kengakaran synes ikke at frierbesøket er en ren fest. Se video!

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» flytter de gjenværende frierne inn på gårdene til «Jakten»-bøndene.

De utvalgte frierne til Ruben Tunestveit Kengakaran (28) fra Tunes i Arna er Christina (25), Kristin (27), Sunniva (23) og Kathinka (23).

Når frierne er vel installert på gården, som ligger idyllisk til utenfor Bergen, benytter den sjarmerende saue- og storfebonden anledningen til å invitere dem uti jacuzzien han har bygget inn i terrassen.

I et klipp fra episoden, som du kan se øverst i saken, røper Ruben at han har gledet seg til å sitte i boblebadet med frierne sine hele sommeren.

- Terrassen og jacuzzien ble bygget før jeg visste at jeg skulle være med i «Jakten», så det var ingen skjult agenda sånn sett. Men å ha fire damer i bikini i boblebadet, det er selvfølgelig ikke feil, sier han muntert til Seoghør.no om opplevelsen.

«Jakten»-bonden innrømmer imidlertid at det ikke bare var sus og dus å få frierne på besøk.

- Det er litt rart å ha fire damer gående på gården. Jeg må være på tå hev og yte service, de er der jo bare for min del. Man blir sliten av det, sier Ruben til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR BESØK: Denne uken er det gårdsuke i «Jakten på kjærligheten», og bonden Ruben får besøk av frierne (f.v) Kristin, Kathinka, Sunniva og Christina.  Foto: Espen Solli/ TV 2
FÅR BESØK: Denne uken er det gårdsuke i «Jakten på kjærligheten», og bonden Ruben får besøk av frierne (f.v) Kristin, Kathinka, Sunniva og Christina. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Stemningen i boblebadet virker litt trykket - bedret det seg etterhvert?

- Absolutt! Det var jo litt champagne inne i bildet, så det løsnet litt utover dagen. Men de er der jo alle sammen for å finne tonen med meg og det kan være vanskelig å stikke seg frem. En sånn situasjon blir jo litt trykket uansett, settingen er veldig unaturlig, legger «Jakten»-bonden til.

Nedenfor kan du få et gjensyn med «Jakten»-bonden Kjartan Bergsvåg (37) på speed-date, og hvordan stemningen blant bøndene var før de møtte frierne sine for første gang:

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Hun viste de yngre gjestene hvordan glamour gjøres