- Selvfølgelig har hun Norges fineste rumpe

Tone Damli Aaberge kaster klærne igjen - to måneder etter nakenkritikk.

FIKK KRITIKK: Kritikerne var ikke nådige mot Tone Damli Aaberge da hun stilte lettkledd i videoen til sangen «Look Back». Foto: Fra videoen
FIKK KRITIKK: Kritikerne var ikke nådige mot Tone Damli Aaberge da hun stilte lettkledd i videoen til sangen «Look Back». Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar fikk popstjernen Tone Damli Aaberge (24) mye kritikk da hun stilte lettkledd i musikkvideoen «Look Back». Mange synes hun spilte overdrevent mye på sex, men 24-åringen bryr seg ikke om kritikken og nå kaster hun klærne igjen!

Det er i den nyeste utgaven av motebladet Costume at Aaberge, ikledd en hvit jakke, løfter på skjørtet og viser frem sin veltrente rumpe.

Sjefredaktør i Costume Vanessa Rudjord mener sangeren har x-faktor at hun er perfekt for magasinets målgruppe, og skryter av Tones kropp på bildene. 

- Selvfølgelig har hun Norges fineste rumpe. Har du sett den, eller? Det er så mye sprett i den at du kan kaste den ut av vinduet i første etasje, og ta den imot i tiende når hun spretter opp igjen, sier Rudjord til Dagbladet.

I sin leder skryter redaktøren av Tone som har mot til å trosse kritikken å vise seg frem igjen. 

- Tone har gjentatte ganger våget å gå nye veier. Det er modig gjort, spesielt med tanke på at hun er nødt til å stå til rette for de valgene hun tar. Svært modig, skriver redaktøren i sin leder.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tone blir programleder  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer