REDD FOR Å MISTE TORVALD: - Selvfølgelig er jeg redd for å miste ham, men det må jeg bare leve med, sier Beate Eriksen om sin 34 år eldre ektemann Toralv Maurstad. Her er de sammen på Hotel Cæsars jubileumsfest i 2013. Foto: Espen Solli/Se og Hør
REDD FOR Å MISTE TORVALD: - Selvfølgelig er jeg redd for å miste ham, men det må jeg bare leve med, sier Beate Eriksen om sin 34 år eldre ektemann Toralv Maurstad. Her er de sammen på Hotel Cæsars jubileumsfest i 2013. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

- Selvfølgelig er jeg redd for å miste ham

Beate Eriksen blir ofte bekymret når hun ikke får tak i ektemannen Toralv Maurstad.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Beate Eriksen (53) har vært sammen med sin 34 år eldre ektemann Toralv Maurstad i 21 år.

I et intervju med Dagbladet sier Eriksen at hun er bekymret for at Toralv - som i fjor fylte 87 år - skal bli borte før henne.

- Nå er det ingen som vet hvem som dør først. Det er ingen som har en avtale med himmelen. Men vi har vært sammen i 21 år.

- Selvfølgelig er jeg redd for å miste ham, men det må jeg bare leve med. Ofte blir jeg bekymret hvis jeg ringer og han ikke tar telefonen. «Hvor er han nå?» «Har det skjedd noe?»

- Også blir jeg sint når jeg til slutt får tak i han. Jeg har valgt en mann som ikke sitter trygt i sofaen, han er høyt og lavt hele tiden. Å elske er også angsten for å miste, sier hun til avisen.

Tenker ikke på døden

I fjor sa Toralv Maurstad til Seoghør.no at han selv ikke tenker på døden, og ikke har noen planer om å gi seg som skuespiller.

- Jeg har ingen planer om å gi meg så lenge jeg får tilbud. Så lenge jeg husker, vil jeg holde på. Jeg liker å jobbe.

LES OGSÅ: Forteller om tapet av sønnen