MILJØBEVVIST: Tone Damli Aaberge besøkte tirsdag Nedre Bekkelaget skole i Oslo i forbindelse med Hafslunds miljøfestival for barn, og ble møtt av en horde med unge fans i skolegården.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
MILJØBEVVIST: Tone Damli Aaberge besøkte tirsdag Nedre Bekkelaget skole i Oslo i forbindelse med Hafslunds miljøfestival for barn, og ble møtt av en horde med unge fans i skolegården. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Selvfølgelig er det et stort savn

Slik holder de kontakten når Aksel er på jobb i utlandet. Se video!

Se video med Tone Damli Aaberge nederst i saken! 

SEHER.NO: Artist Tone Damli Aaberge gjestet tirsdag Nedre Bekkelaget skole i Oslo i forbindelse med Hasfslunds miljøfestival for barn i Frognerparken 5. juni.

En strålende blid Tone signerte villig vekk autografer til de mange skolebarna som flokket seg rundt henne i skolegården, og artisten uttrykte at det var stas med all oppmerksomheten fra sine unge fans.

På hjemmebane, derimot, er det ikke like folksomt om dagen. 

"E aleine heime, noke eg skal vere mykje framover, og som eg syns e ekstremt kjipt, men slik e det no ein gang", skrev Tone på bloggen sin på hennes 22-årsdag mandag.

Filmstjerne-kjæresten Aksel Hennie har nemlig nylig reist på filminnspilling i Storbritannia, der han har en rolle i den britiske krigsfilmen "The Ages of Heroes" sammen med blant andre "Ringenes Herre"-stjernen Sean Bean.  

Og Tone innrømmer at savnet etter kjæresten er stort.

- Selvfølgelig. Sånn er det, vet du. Og nå er gutten på reisefot, sier artisten til Seher.no.

Men den unge sogndalsjenta har nok å fylle dagene med selv om kjæresten er bortreist. For tiden jobber hun med nye låter i studio og kan fortelle at en singel fra et fjerdealbum er like om hjørnet.

Og når savnet etter kjæresten blir for stort, tar stjerneparet teknologien i bruk.

- Vi skyper. Skype er bra! Vi prøver jo å ha kontakt hver dag, forteller Tone til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg elsker deg, Tonen min

Se video med Tone på Bekkelaget skole her:[obj:media:8520]