- Selvfølgelig er det bittert

Anders Jacobsen er ferdig i Skal vi danse.

BITTER: Anders Jacobsen annonserte lørdag at han trekker seg fra Skal vi danse etter at han denne uken ble operert for blindtarmbetennelse. - Selvfølgelig er det bittert, sier han til Seher.no. Her med kona Birgitte blant publikum. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
BITTER: Anders Jacobsen annonserte lørdag at han trekker seg fra Skal vi danse etter at han denne uken ble operert for blindtarmbetennelse. - Selvfølgelig er det bittert, sier han til Seher.no. Her med kona Birgitte blant publikum. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Anders Jacobsen befinner seg i kveldens Skal vi danse i salen. Han stilte ikke opp på parketten sammen med de andre danserne, etter at han onsdag ble operert for blindtarmbetennelse.

- Jeg er ikke kapabel til å levere en frekk jive i dag. Og den innsatsen jeg kan levere neste uke vil heller ikke være så bra som den bør være. Så jeg kaster inn håndkledet, og trekker meg fra Skal vi danse, sa Anders Jacobsen rett før pausen i lørdagens Skal vi danse-sending på TV 2.

Den tidligere landslagshopperen mottok stående applaus fra salen etter at han annonserte at han trekker seg. Ved siden av satt dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud oppløst i tårer.

- Det er selvfølgelig litt tungt, men i dag var det det riktige å gjøre. Jeg hadde ikke hatt sjanse til å danse i dag. Å gå ut der bare for å gå ut der, ville jeg ikke. Da trekker man bare sympatistemmer, og det er jeg ikke ute etter, sier Anders Jacobsen til Seher.no.

Jacobsen har høstet ros av dommerne under de tidligere sendingene, og har flere ganger blitt omtalt som konkurransens storfavoritt.

- Selvfølgelig er det bittert. Jeg ser på de andre nå og tenker at jeg så veldig gjerne skulle vært der ute nå og gjort det enda bedre enn dem. Det er sånn det er å være idrettsmann, sier Anders til Seher.no.

Det var inntil sending fredag fortsatt usikkert om Anders Jacobsen (26) ville trekke seg fra «Skal vi danse».  Den tidligere skihopperen ble natt til torsdag operert for blindtarmbetennelse etter å ha vært innlagt på sykehus med sterke magesmerter siden tirsdag. Seher.no skrev i går at det da var cirka 50 prosent sjanse for at Jacobsen fortsetter. Kun timer før kveldens sending vil fortsatt ikke TV2 avsløre om han stiller på parketten.

- Om Anders Jacobsen deltar i programmer eller ikke, blir avslørt under sending, sier TV2s pressemedarbeider Vibeke Hansen til Seher.no.


TV2 har vært svært hemmelighetsfulle om hva som skjer dersom Jacobsen trekker seg, og har ventet i det lengste med å fatte en beslutning.

- Det kommer ikke til å bli tatt noen endelig avgjørelse på hva som skal skje med Anders før opp mot sendingen i morgen. Både Anders selv og TV2 ønsker å se ham på parketten, men den endelige avgjørelsen er det Anders selv som må ta i samråd med legen sin, sa «Skal vi danse»-pressekontakt Unn-Grethe Berge til Seher.no fredag ettermiddag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå er alt opp til Anders og legen hans.  
Se video her!


[obj:media:10141]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer