KOSTE SEG PÅ SEA WORLD: Elin Nordegrens (30) tvillingsøster, Josefin, tok med seg Tigers barn Sam (2) og Charlie (11 måneder) på Sea World i Orlando. Foto: All Over Press
KOSTE SEG PÅ SEA WORLD: Elin Nordegrens (30) tvillingsøster, Josefin, tok med seg Tigers barn Sam (2) og Charlie (11 måneder) på Sea World i Orlando. Foto: All Over PressVis mer

Selv innenfor disse gjerdene skaper Tiger bråk

Mens Tigers barn koser seg i Sea World, har faren rukket å gjøre seg upopulær på sexklinikken.

SEHER.NO: Mens Tiger Woods (34) tilbringer tiden på en sexavvenningsklinikk i Hattiesburg i Mississippi, tok Elin Nordegrens (30) tvillingsøster, Josefin, med seg Tigers barn Sam (2) og Charlie (11 måneder) på Sea World i Orlando.

- Familien tok en tur til Sea World som varte i et par timer. De hadde en fantastisk tid, alle lo og nøt parken, sier en kilde til People.

Men om deres barn endelig får tid til å kose seg, har stormen langt fra lagt seg rundt deres kjente far. For på innsiden av sexklinikken fortsetter golfesset å skape bråk.

Fredag trykker Se og Hør weekend, som eneste norske medium, de første bildene som er tatt av Tiger Woods etter at sexskandalen brøt ut. Etter at National Enquirer trykket bildene tidligere i uken er sikkerhetstiltakene rundt Woods kraftig skjerpet, og sexklinikken har nå bygd høye gjerder med svart plast rundt fasiliteten for å beskytte Woods. 

Men ifølge The Sun er det flere andre pasienter som mener at golfesset får særbehandling.

Mens alle andre må delta i gruppeterapi, insisterer Tiger på en-til-en samtaler. Mens de andre pasientene må re sengene sine selv, vaske rommene sine og vaske toaletter som en del av sin behandling, skal Woods ha fått hushjelp.

- Når Tiger kommer inn i en av offentlige stedene, har andre pasienter fått beskjed om å forlate rommet. Andre pasienter deler en hytte, mens Tiger har sin egen. Hans spesielle privilegier skaper mye irritasjon, sier en kilde ifølge avisen.

Tiger har nå tilbrakt tre uker på klinikken, og skal være der i tre uker til. Han går igjennom intensiv terapi og rådgiving, og skal visstnok ha fått forbud mot å tilfredsstille seg selv. Han må også gå i yoga-klasser og snakke ut om alt utroskapet.

Oppholdet på "Pine Grove Behavioural Health and Addiction Services clinic" koster verdens rikeste idrettsmann opp mot en million kroner.

Programmet Tiger går igjennom kalles "Gentle Path"-programmet, og ledes av Dr Patrick Carnes, som skal være en av Amerikas fremste eksperter på sexavhengighet.

Han hevder at seks måneder etter terapien, har færre enn en av tre pasienter tilbakefall. Hvis de skal falle for fristelsen skal fremgangsmåten være å ringe en venn i tillegg til å gjenta denne bønnen: "God, grant me the serenity to accept the things I cannot change;
The courage to change the things that I can; And the wisdom to know the difference."

Elin skal så langt ikke ha besøkt ektemannen på klinikken, men ifølge programmet er det ønskelig at hun tilbringer en uke der. Og under oppholdet skal Tiger gjennom en brutal dag, der han skal innrømme alt om sine utenomekteskapelige affærer.

For de som deltar i gruppesamtaler på klinikken, blir det visstnok skrevet opp et stoppord på tavlen som de må skrike ut om de blir seksuelt opphisset av en av de andres historier, men dette slipper Tiger i og med at han ikke deltar i disse samtalene.

- Tiger går igjennom en tøff periode der inne. Behandlingen er veldig lik den som narkotikaavhengige og alkoholikere går igjennom. Han må møte sine demoner, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun må ikke forlate Tiger nå