Selv ikke gjestene vet hvor bryllupet er

Om to dager gifter tidligere kulturminister Hadia Tajik (31) seg. Men alt rundt bryllupet er strengt hemmelig.

HEMMELIG BRYLLUP: Hadia Tajik og kjæresten Stefan Hegglund gifter seg i helgen, men alt rundt bryllupet er hemmelig. Selv hvor det er.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
HEMMELIG BRYLLUP: Hadia Tajik og kjæresten Stefan Hegglund gifter seg i helgen, men alt rundt bryllupet er hemmelig. Selv hvor det er. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Hadia Tajik (31) blir spådd en strålende karriere i Arbeiderpartiet, og har allerede vært kulturminister. Lørdag gifter hun seg med Høyres stortingsrepresentant Stefan Heggelund (29).

- Stefan er en mann som vil forandre verden. Vi er begge dypt engasjerte. Men vi er veldig uenige om samfunnsanalysen og løsningene, sa Tajik til Dagbladet da hun bekreftet forholdet i september 2012.

Ifølge VG fikk gjestene for flere måneder siden invitasjon i posten til bryllupet. Der fikk de beskjed om at vielsen vil finne sted under åpen himmel, og at det seinere på dagen ville være innendørs fest.

Men først noen timer før vielsen starter vil gjestene få beskjed om hvor vielsen vil finne sted via en tekstmelding, skriver avisen.

I invitasjonen blir gjestene samtidig bedt om ikke å fotografere under seremonien eller festen og heller ikke dele noe om arrangementet i sosiale medier.

Paret har et stort nettverk av kjente politikervenner, men hvem som skal i bryllupet er ikke kjent.

Hadia Tajik har alltid vernet sterkt om privatlivet.

- Jeg har tatt et valg om at privatlivet mitt ikke skal være offentlighetens eiendom. Når du først har delt noe privat, kan du aldri ta det tilbake igjen, har hun tidligere uttalt til VG.

LES OGSÅ: - Jeg sier ofte nei til vennene mine