Selger ting fra ekteskapet på eBay

Skandalemodellen kvitter seg med minnene...

KVITTER SEG MED SISTE REST: De siste eiendelene fra ekteskapet mellom Peter Andre og Katie Price ligger nå ute for salg på eBay. Foto: Stella
KVITTER SEG MED SISTE REST: De siste eiendelene fra ekteskapet mellom Peter Andre og Katie Price ligger nå ute for salg på eBay. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteskapsbruddet mellom glamourmodellen Jordan (31), som egentlig heter Katie Price, og Peter Andre, var på ingen måte et fredelig brudd. Nå kvitter Jordan seg med de siste minnene, og har lagt ut en rekke eiendeler for salg på nettstedet eBay.

Modellen har blant annet lagt ut to store fargebilder av det tidligere ekteparet, som ble tatt under en fotoshoot for magasinet OK!. I tillegg er en veggklokke klar til å bli auksjonert bort. Det skriver Mirror.

Bildene, som måler 80 centimeter i høyden og 50 centimeter i bredden, har hatt hedersplassen i ekteparets stue. Oppstartsbudet ligger på omkring 3000 kroner.

Den rosa klokken har et oppstartsbud på 5000 kroner, og det er skrevet Andre Price & Co på den. Ifølge modellens beskrivelse, vil klokken være «et flott samleobjekt for en virkelig fan».

Alle eiendelene var også med i reality-serien til Jordan, «What Katie Did Next».

Glamourmodellen, som brøt med Peter Andre i mai 2009, tilbyr seg å signere fotografiene. Samtlige penger hun får inn for salgene, vil bli donert til veldedige formål.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er Jordan gravid?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer