«Sommerhytta»:

Selger: - Spennende

Nå selger «Sommerhytta»-vinnerne boligen.

VANT HYTTA: Ekteparet Sara Meyer Boudavya (28) og Ibrahim Mahnin (30) vant årets sesong av Sommerhytta. Foto: TV 2
VANT HYTTA: Ekteparet Sara Meyer Boudavya (28) og Ibrahim Mahnin (30) vant årets sesong av Sommerhytta. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en spennende og tårevåt finale av årets sesong av TV 2-programmet «Sommerhytta», var det til slutt Sara Meyer Boundaya (28) og Ibrahim Mahnin (30) som stakk av med seieren.

Etter den spennende finalen trillet tårene hos begge da de innså at de hadde vunnet, og med det fikk mulighet til å overta hytta.

- Altså, vi har laget den selv! Det er så mye stolthet, så mye svette. Vi har stått på så hardt og kriget dag ut og dag inn, og til slutt har vi hytta, sa Ibrahim til Se og Hør da seieren var et faktum.

VISER FREM: Sara og Ibrahim vant «Sommerhytta» 2022, her viser de fram vinnerhytta. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Nå selger vinnerparet

Nå har de nye hytteeierne bestemt seg for å selge - ikke hytta, men leiligheten sin.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

«Nyter hver minste stund i leiligheten, før den ikke er vår lenger», skriver Bodaya på Instagram til en kort video som viser et glimt av leiligheten.

Leiligheten ligger ute til salgs for 4 490 000 kroner. I Finn-annonsen kommer det også frem at paret har pusset opp leiligheten sin selv.

Vinneren av «Sommerhytta» 2022 er kåret, men det var ikke alt som gikk som det skulle under finalen. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Til God kveld Norge skriver Boudaya i en tekstmelding at planen er å bli i Oslo, dog nærmere sentrum.

– Det blir veldig spennende å se hvor vi ender opp! Planene er å bli i Oslo, enda nærmere sentrum. Vi leter etter en leilighet som vi forelsker oss i. Om den har rom eller ting som må fikses, så er vi villige til å ta på oss et nytt oppussingsprosjekt, skriver Boudaya til avisen.

Sara Boudaya har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Reiser ikke tomhendt hjem

Det var i slutten av juni at finalen at det populære TV 2-programmet som handler om å bygge den fineste hytta ble sendt. Som nevnt fikk «Sommerhytta»-paret hytta til odel og eie, men det betydde ikke at «taperne» måtte reise tomhendt hjem.

SJUKT: Av og til skjer det uforutsette ting, det skjedde med Sara og Ibrahim på «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

I starten av sesongen ble det kjent at hvert deltakerpar fikk et gavekort på 50 000 kroner, som skulle brukes i konkurransen. Hver uke fikk de også et eget ukebudsjett.

I tillegg hadde deltakerne muligheten til å vinne store premier gjennom hele innspillingen. Det kunne være alt fra boblebad, utegriller og sofaer, til tepper, puter og pledd - vi kan nevne i fleng.

Alt deltakerne hadde skaffet seg gjennom de ti ukene, ble til slutt til odel og eie for parene.

LITT BITTERT: Lina og Eldan fikk den sure andreplassen i «Sommerhytta». Vi tok en prat med de rett etter finalen var ferdig. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- De som ikke vinner sin egen hytte får med seg premiene de har vunnet gjennom konkurranser under oppholdet. De får i tillegg det de har skaffet seg gjennom ukeprosjektene ved bruk av ukebudsjettene, har pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl tidligere bekreftet til Se og Hør.

LES OGSÅ: Setter fyr på ryktene med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer