Selger signert Michael Jackson-gitar

TV 2s Claus Lundekvam har ryddet i skapet - og kvitter seg meg minnegjenstander for over 100 000 kroner.

RYDDER OPP: TV 2 Sportens fotballekspert, Claus Lundekvam fyrer løs på nettet. Nå selger han unna gamle suvenirer og minneverdige gjenstander. Foto: Erlend Haukeland/Privat
RYDDER OPP: TV 2 Sportens fotballekspert, Claus Lundekvam fyrer løs på nettet. Nå selger han unna gamle suvenirer og minneverdige gjenstander. Foto: Erlend Haukeland/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: - Jeg har huset fullt av gamle minner. Derfor har jeg nå bestemt meg for å rydde opp litt på loftet, forteller Claus Lundekvam, som tidligere var kjent for å rydde opp i stor stil i forsvaret både på landslaget og i den engelske fotballklubben Southampton.

Nå selger han unna en god del gamle suvenirer og minnegjenstander - til en verdi av godt over 100 000 kroner.

Den tidligere proffspilleren som nå er fotballekspert i TV 2 forteller til Seoghør.no at han i årevis har vært rammet av samlermani.

Hundrevis av drakter

- Jeg har skaffet meg helt unike memorabilia på utallige veldedighetsauksjoner og andre auksjoner verden rundt, forteller Claus.

Han har blant annet hundrevis av fotballdrakter som har tilhørt berømte fotballspillere. De mest personlige og eksklusive av dem vil han imidlertid fortsatt beholde selv.

SIGNERT AV MICHAEL JACKSON: Det er snakk om en helt vanlig Crescent, men det unike er undersriften til selveste Michael Jackson, sier Claus Lundekvam om gitaren han har lagt ut for salg.  Foto: Privat
SIGNERT AV MICHAEL JACKSON: Det er snakk om en helt vanlig Crescent, men det unike er undersriften til selveste Michael Jackson, sier Claus Lundekvam om gitaren han har lagt ut for salg. Foto: Privat Vis mer

Blant tingene den tidligere Southampton-proffen nå har lagt ut til salgs på finn.no er en gitar og en poster som begge er signert av den avdøde popkongen Michael Jackson.

Pop historie

-Dette er en helt kjempeflott mulighet til å skaffe seg en del av pop historien. Det er snakk om en helt vanlig Crescent, men det unike er undersriften til selveste Michael Jackson.

- BEN LP-posteren er også unik og helt fantastisk. Jeg har hatt den hengende å veggen i flere år, forteller Claus som har prissatt Jackson-tingene til 75.500 kr.

Blant de minnene Claus har bestemt seg for å kvitte seg med er signerte og innrammede fotballdrakter som har tilhørt Manchester United spillerne Wayne Rooney (Pris: 22.000 kr) og Ryan Giggs (Pris: 18.000kr).

Dessuten en unik samling av ting ( hjelm ol) som har tilhørt den britiske Formel 1 kjøreren Lewis Hamilton. (Pris: 25.000 kr).

Alle gjenstandene selges med autensitetsbevis.

Diamantur

Et Omega diamant ur håper han å få rundt 18.000 kroner for:

- Dette er en av mange de utallige klokkene som jeg ga i gave til min kone, Nina, mens jeg var på toppen av min karriere i England.

Vi har forsøkt å selge den før, men uten hell, forteller Claus Lundekvam.

TV 2-eksperten forteller til Seoghør.no at det har vært kjempestor interesse for salget hans.

LES OGSÅ: - Bale var skopusseren min

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer