KJØNNSDISKRIMINERENDE PUPPEBAR: Veldedighetsplaten Aleksander bidrar på skal selges gjennom den famøse puppebarkjeden Hooters.  Foto: AP
KJØNNSDISKRIMINERENDE PUPPEBAR: Veldedighetsplaten Aleksander bidrar på skal selges gjennom den famøse puppebarkjeden Hooters. Foto: APVis mer

Selger plater på puppebar

Aleksander Denstad With debuterer i USA via puppebar-kjeden Hooters.

SEHER.NO: Tidligere "Idol"-vinner Aleksander Denstad With (20) er snart aktuell med sanger på en ny veldedighets-CD i USA, melder VG. 

Nå har unggutten, som har stått frem som personlig kristen og motstander av sex før ekteskapet, valgt å være med på et noe spesielt prosjekt.

For veldedighetsplaten skal ikke selges i vanlige platebutikker.

Nei, den skal selges via den verdenskjente puppebar- og restaurantkjeden Hooters.

Hooters er et amerikansk restaurantkonsept som hovedsaklig har menn som målgruppe, da de kun ansetter barmfagre og lettkledde kvinner som servitører.

Restaurantkjeden har også blitt kritisert for å være svært kjønnsdiskriminerende.

Men Aleksander selv har en god følelse i magen når det gjelder det nye prosjektet.

- Jeg får en god følelse i magen av dette prosjektet. Men enda viktigere er følelsen de pårørende får når de merker støtten utenifra. Platen skal distribueres via restaurantkjeden Hooters, som befinner seg i alle store byer der borte. Jeg skal ha med en til to sanger, og inntekten av platen går til de som ligger i koma - med familier som ikke er forsikret, sier Denstad With til VG.

I fjor ble "Idol"-vinneren løst fra sin kontrakt med "Idol-plateselskapet" Sony BMG. Han var dermed den tredje "Idol"-vinneren som ikke fikk mulighet til å lage en nummer to-plate.

Men tidligere i år kunne VG melde at Denstad With den siste tiden har skrevet låter med popprinsessen Lene Marlin (27).

Han har også hatt stor suksess i Japan.

Og nå ser det også ut til at unggutten kan bli"puppulær" i USA.

LES OGSÅ: - Skriver låter med Marlin