Selger parfymen helt naken

- Moren min ville drept meg om jeg poserte naken, har Rihanna tidligere sagt.

NAKEN FOR PARFYME: Med navnet «Nude» var det bare for Rihanna å kaste klærne da hun skulle ta bilder til reklamen for sin nye parfyme.
NAKEN FOR PARFYME: Med navnet «Nude» var det bare for Rihanna å kaste klærne da hun skulle ta bilder til reklamen for sin nye parfyme. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) har nesten 20 millioner følgere på Twitter, og det utnytter hun virkelig for å selge produkter – men hun er heller ikke redd for å gi av seg selv overfor fansen.

Lørdag ble det publiserte en rekke toppløsbilder av henne fra en fotoseanse for Rihannas nye parfyme med navnet «Nude» (Naken).


Bare hendene og armene dekker hennes bryster på bildene.

Noen dager tidligere kom Rihanna på «American Idol» med svarte dreads. Men nå har hun kappet håret og blitt blondine for reklamen.

Om det bare er på overkroppen hun mangler klær, eller om hun var helt naken under fotoseansen vites ikke. Men nylig sverget hun på at hun aldri skulle kaste alle klærne foran kamera.

- Moren min ville drept meg om jeg poserte naken. Moren min oppdro meg med visse standarder, sa Rihanna.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna med kjoletrøbbel

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer