Selger panorama-leiligheten

Norsk fotballs målkonge, Sigurd Rushfeldt, er på flyttefot.

STILFULL LEILIGHET: Sigurd Rushfeldts leilighet har mange flotte detaljer og en fantastisk utsikt over Tromsø.  Foto: Gjengitt med tillatelse
STILFULL LEILIGHET: Sigurd Rushfeldts leilighet har mange flotte detaljer og en fantastisk utsikt over Tromsø. Foto: Gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballspilleren og målkongen Sigurd Rushfeldt (39) skal selge leiligheten sin. 

Prislappen på den 130 kvm store leiligheten, som ligger midt i Tromsø sentrum, er knapt 6 millioner kroner.

Årsaken til at han nå vil flytte ut av hjemmebanen sin, er at han har kjøpt seg en større og mer familievennlig enebolig i Tromsøs beste villastrøk.

Den tre rom store leiligheten Rushfeldt nå vil selge ligger i 9.etasje, og har panoramautsikt.

«Store vindusflater og god takhøyde gir leiligheten fine lysforhold - utsikt sørover og mot fastlandet.» i følge boligannonsen.

Se annonsen på Finn.no her

Rushfeldt er tidenes toppscorer i Tippeligaen med hele 172 fulltreffere. 

Førstkommende lørdag 2.juni kl. 17.00 skal Norges målkonge over alle målkonger dessuten hylles for siste gang.

Hjemme i Tromsø arrangeres det nemlig Testimonial for Sigurd Rushfeldt. Da møtes Tromsø Old Stars og Rosenborg Old Stars på Alfheim Stadion.

Sigurd har selv håndplukket lagene. Og med unntak av noen ytterst få gyldige forfall, mønstres en total spillertropp på 26 spillere.  Deriblant Roar Strand, brødrene Ørjan og Runar Berg, Raymond Kvisvik og Tore Reginiussen.

I tillegg lanseres Sigurd Rushfeldt Spisskole – med en to timers økt for Tromsøs håpefulle jenter og gutter i alderen 10-15 år – og med et arsenal av stjerner med som instruktører.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bohinen tjente fett på boligsalget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer