BLIKKFANG: Bilen og Cathrine er begge blikkfang i vinterlandskapet.  Foto: Faksimile fra Finn.no
BLIKKFANG: Bilen og Cathrine er begge blikkfang i vinterlandskapet. Foto: Faksimile fra Finn.noVis mer

Selger millionbil - frister med kroppen

Robinson-Cathrine utfordrer loven igjen...

SEHER.NO: Cathrine Aschim, som har blitt Robinson-Cathrine allerede før sesongen har blitt sendt på TV, slår til med en ny sexy annonse.

Tirsdag avslørte Seher.no at Aschim brukte et sexy bikinibilde av seg selv i utleieannonsen for hennes designleilighet.

Men glamourmodellen har ikke spesialisert seg på leiligheter, nå selger hun også millionbil!

Nærmere sagt reklamerer hun også for en Mercedes-Benz 2007-modell med prisantydning på 999.999 kroner på Finn.no.

Bilen er avbildet med en vinterlig bakgrunn og Aschim på panseret av bilen, iført en matchende badedrakt/body og i en dristig posering.

Feriebilde
- Det var et bilde vi tok for moro skyld, det var fint, også hadde vi ikke så mange bilder av bilen så da tok vi det, forklarer Aschim.

Det er kjærestens bil, men hennes navn som står på annonsen. Siden kjæresten hennes jobber i Nordsjøen, var det oftest Aschim som benyttet seg av bilen.

Bikinibildet i leilighetsannonsen ble ikke godt mottatt hos Forbrukerrådet. Men Aschim har altså også reklamert med seg selv ved flere anledninger.

- Man bruker en kvinnekropp som blikkfang, og det kan være problematisk. Og ja, det kan være i strid med loven, forteller seksjonssjef i Forbrukerombudet, Jo Torkel Gjedrem, til Seher.no.Men glamourmodellen lar seg ikke pelle på nesa av det.

- Ja, jeg hørte det. Men skal de begynne å hakke på en, så for de ta for seg resten på Finn.no også, og da har de mange dagsverk foran seg. Lignende saker er ikke som å finne nåla i høystakken, for å si det sånn, sier hun.

Seriøse telefoner
Cathrine skulle leie ut leiligheten sin fordi hun vurderer å kjøpe seg hus på Brandbu, der hun kommer fra. Med en millionbil til salgs også, ser det ut til at hun mener alvor med planene.

Bilen la hun ut i går, men paret har allerede hatt flere visninger. Og hun forteller at de sålangt stort sett har fått seriøse henvendelser, både på leiligheten og bilen. Og hun frykter ikke de som ikke er det heller.

- En må bli litt hardhudet av å være i en slik bransje, og jeg har hatt en kjent profil siden Team Aylar. Ekle henvendelser får man uansett, type de som bare stønner i telefonen.

LES OGSÅ: - Jeg er ingen bimbo