FLEIPER OM SINGELLIVET: På sin Facebook-side gir Nils-Ingar Aadne singelgaranti på sin leilighet.  Foto: Se og Hør/Faksimile Finn.no
FLEIPER OM SINGELLIVET: På sin Facebook-side gir Nils-Ingar Aadne singelgaranti på sin leilighet. Foto: Se og Hør/Faksimile Finn.noVis mer

Selger med singel-garanti

«Senkveld»-komiker Nils-Ingar Aadne gjør som Sigrid Bonde Tusvik. Bare med en vri.

SEOGHØR.NO: Nils-Ingar Aadne (30) har de to siste sesongene vært komiker på TV 2-programmet «Senkveld».

I tillegg til «Senkveld» har han gjort stor suksess med standup på Latter i Oslo og i TV 2-serien «Komiker i arbeid».

Den single moromannen har vært bosatt på Kampen i Oslo, men selger nå leiligheten. I januar kjøpte han en leilighet på Fornebu, til tre millioner kroner.

På sin Facebook-side fleiper han med salget:

«Sigrid Bonde Tusvik ga kjærestegaranti på sin leilighet, jeg gir singelgaranti på dette nydelig lille krypinnet», skrev han og la ut link til FINN-annonsen.

Til Seoghør.no utdyper han utsagnet:

- Singelgarantien er lik Sigrid sin kjærestegaranti, men mens hun eventuelt hjalp kjøperen med å finne kjæreste i løpet av tre år, kan jeg hjelpe med å kjøre et eventuelt forhold i grøfta i løpet av to år. Men jeg vil få legge til at leiligheten også passer for par. Den er i så måte pent brukt siden jeg flyttet inn da den var ny, siden det er kun meg som har sovet i leiligheten mer enn en natt. 

Da Sigrid Bonde Tusvik (33), som ble mamma i april, solgte sin leilighet på Grønland i Oslo skrev hun i annonsen at den kommer med kjærestegaranti i løpet av tre år.

- Hvis ikke skal jeg hjelpe til med å skaffe den aktuelle kjøperen kjæreste, sa hun til Se og Hør.

Det var nettopp i den leiligheten hun spilte inn NRK-programmet «Sigrid søker kjæreste» - der hun fant lykken med Martin Jøndahl (32).

LES OGSÅ: - Kjærligheten står på stedet hvil