TIL SALGS: Kurt Nilsens spektakulære byggeprosjekt ble påbegynt i juli 2007, og sto ferdig ett år etter, og byggverket fikk svært mye oppmerksomhet i media.  Foto: Erlend Haukeland, Se og Hør
TIL SALGS: Kurt Nilsens spektakulære byggeprosjekt ble påbegynt i juli 2007, og sto ferdig ett år etter, og byggverket fikk svært mye oppmerksomhet i media. Foto: Erlend Haukeland, Se og HørVis mer

Selger med milliontap

Nå kan Kurt Nilsens gitarhytte bli din.

SEOGHØR.NO: Fem år etter at Kurt Nilsens (34) spesialbygde og omstridte gitarhytte i Eidfjord stod ferdig velger han nå å selge den, skriver VG.

– Jeg har en annen hytte ved sjøen som jeg har arvet. Jeg innser at jeg jobber altfor mye til å få brukt fjellhytta nok. Jeg har hatt mange fantastisk flotte opplevelser på hytta, og det er et fantastisk fint sted, sier Nilsen til avisa.

Luksushytta er på hele 189 kvadratmeter og skal ha kostet rundt åtte millioner kroner å sette opp den gang. I dag er taksten en million kroner mindre, i tillegg til at prisantydningen er redusert med 500.000 kroner ekstra.

– Det er svært vanskelig å få solgt en slik hytte. Den er for spesielt interesserte. Hyttas utforming
innsnevrer også målgruppen betraktelig, og prisen er for høy, sier Daglig leder i Terra
og fjellmegler i Lillehammer, Stig Svartor til VG. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det blir definitivt tårer