Anne Holt:

Selger luksusvillaen for 19 millioner

Forfatter Anne Holt og kona Tine Kjær er på flyttefot.

SELGER DRØMMEHUSET: Forfatter og tidligere justisminister Anne Holt og kona Tine Kjær selger huset på Grefsen i Oslo. Prisantydningen er på hele 19,5 millioner. Foto: NTB Scanpix
SELGER DRØMMEHUSET: Forfatter og tidligere justisminister Anne Holt og kona Tine Kjær selger huset på Grefsen i Oslo. Prisantydningen er på hele 19,5 millioner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 sikret den prisbelønte krimforfatteren Anne Holt (61) og kona Tine Kjær (52) seg en drømmevilla på Grefsen i Oslo - til sju millioner kroner. Villaen er på hele 247 kvadratmeter, og har flere soverom, trimrom og dobbeltgarasje.

Nå har imidlertid ekteparet bestemt seg for å selge drømmehuset de har eid i 16 år. Boligen ligger ute til salgs med en prislapp på svimlende 19,5 millioner.

Den arkitekttegnede villaen ble bygd i 1992, og går over tre etasjer. Boligen har flere bad, påkostet kjøkken fra 2010 - og eget bibliotek.

En framtidig eier får også en skrivestue i hagen med på kjøpet, som ble oppført i 2013. Her har nok den suksessfulle forfatteren pønsket ut mange dystre kriminalgåter opp gjennom åra.

Kristoffer Sætrum i Privatmegleren sier til Se og Hør at interessen for huset har vært veldig god, og at de har fått mange henvendelser om private visninger.

- Dette er en fantastisk bolig. Det er en attraktiv villa med gode solforhold og fin beliggenhet, og dessuten er det et barnevennlig område. Det er også grunnen til at de kjøpte boligen i sin tid, sier Sætrum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer