Sebastian Solberg:

Selger luksusvilla

Paret er klare for noe nytt.

SELGER VILLA: Sebastian Solberg selger huset for å øke egenkapitalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER VILLA: Sebastian Solberg selger huset for å øke egenkapitalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Nylig annonserte influenser og TV-profil Sebastian Solberg (33) at han og samboeren influenser Nikoline Anundsen (28) har lagt huset ut for salg.

Det delte Solberg på Instagram, under et bilde hvor han selv sto foran huset.

«Selger kåken. Kliner du til nå får du med ved på kjøpet. Tror jeg er klar for et nytt sted, nye muligheter osv!» skriver han under bildet.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

- Andre siden av byen

Boligen, som ligger på Ullern i Oslo, ligger ute for salg med en prisantydning på 16,5 millioner kroner. Ifølge Nettavisen er det over tre millioner mer enn hva paret kjøpte boligen for i 2020.

Nå er imidlertid tiden for å bevege seg videre, kan Solberg fortelle Se og Hør. Akkurat hvor familien skal flytte, har de imidlertid ikke bestemt seg for enda.

- Vi har en liten drøm om Nordstrand, og snuser litt på Bekkelaget og Ekeberg, sier han og utdyper:

- De vennene jeg har som har barn der forteller at det er et fint sted å bo. Og det er kanskje litt mer flerkulturelt der.

Sammen har paret tre barn, hvor den eldste snart er fem år. Solberg forteller at han har fått inntrykk fra både venner som bor i området de bor i nå, og området de vurderer å flytte til, at sistnevnte er et godt sted å vokse opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer