Hanneli Mustaparta:

Selger luksusleiligheten

- Har blitt anbefalt å ha hage når man plutselig skal ha to barn.

FLYTTER: Hanneli Mustaparta og familien er på flyttefot. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FLYTTER: Hanneli Mustaparta og familien er på flyttefot. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I midten av april kunne moteprofil Hanneli Mustaparta (38) dele den hyggelige nyheten om at hun skal bli mamma igjen. Fra tidligere har hun sønnen Ferdinand, som hun fikk med forloveden Stian Fintland Skaug i 2019.

- Vi gleder oss veldig til å bli tobarnsforeldre! Jeg kjenner jeg er spent på hvordan det blir å fordele oppmerksomheten min på to barn, og det å plutselig skulle sove mindre igjen, sa hun til Dagbladet da nyheten ble kjent, og fortsatte:

- Samtidig så overgår kjærligheten man får for barna sine alle utfordringer på veien, som jeg skal prøve å huske på når det går en kule varmt.

Vis mer

Selger hjemmet

Nå, før det andre barnet kommer til verden, kan Mustaparta røpe at de er på flyttefot, og derfor selger drømmeleiligheten på Frogner.

«(...) For vi har blitt anbefalt å ha hage når man plutselig skal ha to barn», skriver hun på Instagram til sine 207 000 følgere.

Til teksten har hun også delt en rekke bilder av luksusleiligheten, som ligger i fasjonable Thomas Heftyes gate.

Leiligheten har en prisantydning på svimlende 19 500 000 kroner, og er på 165 kvadratmeter.

Leiligheten består blant annet av to bad, vaskerom og tre soverom.

Overfor Dagbladet forteller Mustaparta at de elsker leiligheten sin, og har lagt mye sjel i å pusse den opp som sin første leilighet sammen.

- Det første vi la merke til på visning var takhøyden og deretter hvor sosial og smart planløsning den hadde, sier hun, og legger til at de nå er klare for et liv med hage uten spesielt grønne fingre.

Hvor ferden går videre, vites foreløpig ikke.

HJEM: Linda Johansen var blant deltakeren i vårens «4-stjerners middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

Ærlig

Moteprofilen, som nå altså snart blir tobarnsmor, har tidligere vært åpen om den vanskelige veien til å bli mamma.

I 2019 fortalte hun i «Fødselspodden» at hun to ganger har opplevd spontanaborter. Blant annet åpnet hun om såkalt «missed abortion», hvor fosteret er dødt i livmoren, men ikke støtes ut.

- Jeg visste ikke at det var en ting. Det er visst veldig vanlig, og det er ikke noe gøy. Der og da står du i det, og du har håp for hva dette skal bringe i livet ditt, men så skjer det ikke. Så alt raser jo sammen, og det er trist å snakke om, fortalte hun da.

Nok en gang etter dette opplevde 38-åringen å spontanabortere. Dette under en middag i København.

VILLA: I første episode av «Helt Harald» viser «Kygo» frem villaen sin. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg ble helt skrekkslagen, og ville ikke si noe til de andre, så jeg latet som ingenting. Alt kokte i hodet mitt, og jeg ville bare hjem til hotellrommet.

Mustaparta og Stian Fintland Skaug ble et par i 2017 og forlovet seg året etter. Frieriet fant sted i romantiske omgivelser på Maldivene.

LES OGSÅ: Solgte luksusvillaen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer