Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas:

Selger luksusleiligheten

Ekteparet sikret seg Frogner-leiligheten i 2010. På den tiden kan prisen ha steget med 20 millioner.

FLYTTEFOT: Artist Sissel Kyrkjebø og ektemannen Ernst Ravnaas selger leiligheten. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
FLYTTEFOT: Artist Sissel Kyrkjebø og ektemannen Ernst Ravnaas selger leiligheten. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Sissel Kyrkjebø (51) og den profilerte skatteadvokaten Ernst Ravnaas (66) har besluttet å selge leiligheten sin i Oslo.

Totalt rommer boligen 192 kvadratmeter, består av to soverom, flere stuer, samt to balkonger. Ekteparet sikret seg objektet på Gimle for 8 750 000 kroner i 2010, men har ifølge eiendomsmekler gjort en rekke oppgraderinger i løpet av årene.

ATTRAKTIVT STRØK: Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas selger leiligheten sin på Gimle i Oslo. Paret kjøpte boligen i 2010 - tre år før de giftet seg. Foto: Studio Oslo
ATTRAKTIVT STRØK: Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas selger leiligheten sin på Gimle i Oslo. Paret kjøpte boligen i 2010 - tre år før de giftet seg. Foto: Studio Oslo Vis mer

Nå ber paret om 29,5 millioner kroner - som utgjør om lag 154 000 per kvadratmeter.

- Dette er en utrolig flott og velkomponert leilighet, med store rause rom og veldig god standard. Den er på mange måter blitt totaloppusset, sier Fredrik Dyve i Privatmegleren til Børsen.

SELGER: Advokat Ernst Ravnaas og Sissel Kyrkjebø avbildet sammen i 2018. Foto: Fredrik Hagen / NTB
SELGER: Advokat Ernst Ravnaas og Sissel Kyrkjebø avbildet sammen i 2018. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer

- Enormt trykk

Eiendomsmekleren forteller at boligen gikk ut på det åpne markedet søndag kveld.

- Leiligheten ligger i et av de mest attraktive og populære områdene på Oslo Vest, herunder Gimle. Vi opplever generelt et enormt trykk på objektene i disse gatene.

PÅKOSTET: Ifølge eiendomsmekler Fredrik Dyve, har ekteparet investert i store oppgraderinger i løpet av årene. Foto: Studio Oslo
PÅKOSTET: Ifølge eiendomsmekler Fredrik Dyve, har ekteparet investert i store oppgraderinger i løpet av årene. Foto: Studio Oslo Vis mer
Foto: Studio Oslo
Foto: Studio Oslo Vis mer
Foto: Studio Oslo
Foto: Studio Oslo Vis mer

- Hva er årsaken til at den nå selges?

- Det har jeg ingen kommentar til.

- Hvem er kjøperen her?

- Vi ser at det er flere typiske kjøpergrupper for slike objekter - alt fra etablerte unge voksne til litt eldre personer som er ferdig med hus og søker en enklere hverdag.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem frem leiligheten sin. Vis mer

Eier en gård

Kyrkjebø og Ravnaas eier fra før en gård på Hov i Søndre Land kommune - en eiendom de kjøpte i 2011. Nylig gikk paret for øvrig til innkjøp av et 90 år gammelt stabbur, som skulle flyttes til gården like nord for Hov sentrum.

- Da kommunen besluttet å selge stabburet i stedet for å plassere det i Kråkvika, ble vi interessert. Vi synes det er veldig hyggelig at det kan forbli i kommunen, uttalte Kyrkjebø og Ravnaas i en kommentar til Oppland Arbeiderblad (OA) i mars.

- Det har ikke vært så mye tid til å tenke på hva vi skal bruke stabburet til, utover at vi ønsker å plassere det på et hyggelig sted inne på gården, fortsatte paret.

VISER FREM BOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

I 2019 la skatteadvokaten også ut villaen sin på Nesbru i Asker for salg. Ifølge Nettavisen kjøpte han eiendommen i 1998 for 7,5 millioner kroner. Prisantydningen for to år siden ble satt til 18,5 millioner kroner, og skal ha blitt solgt i fjor.

Børsen har vært i kontakt med Ernst Ravnaas, som opplyser at paret ikke har noen kommentar til salget av Gimle-leiligheten.

Denne saken ble først publisert på Børsen.no

LES OGSÅ: Kjøpte leilighet: - Vann over hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer