Selger luksusleiligheten

Skuespilleren skal nemlig flytte sammen med kjæresten.

<strong>BLIR SAMBOER:</strong> Skuespiller Guri Schanke selger sin millionleilighet for å bli samboer og huseier med kjæresten Dag Hvaring. Her avbildet på Komiprisen i 2009. Foto: Stella Pictures
BLIR SAMBOER: Skuespiller Guri Schanke selger sin millionleilighet for å bli samboer og huseier med kjæresten Dag Hvaring. Her avbildet på Komiprisen i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Guri Schanke (49), som også har vært med i «Skal vi danse» og «Melodi Grand Prix», skal selge sin luksuriøse leilighet på Bestum i Oslo, skriver Se og Hør. Så om du har omlag 7,8 millioner kroner til overs er det bare å slå til.

- Ja, det stemmer at jeg skal selge, bekrefter den blide artisten overfor Se og Hør.

49-åringen, som ble skilt fra skuespiller Øyvind Blunck (60) i 2008, skal nemlig bli samboer med sin nye kjæreste. I mars avslørte Se og Hør at Schanke og TV-produsenten Dag Hvaring (52) har kjøpt seg hus sammen på Ullern i Oslo.

Parets nye bolig skal være innflyttingsklar til sommeren, om alt går etter planen. Villaen, som neppe er mindre imponerende enn Schankes bestumleilighet, består av hele tre etasjer, seks soverom, fire bad og to stuer, skriver Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik blir kjendisbryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer