Katharina Andresen:

Selger luksus­leiligheten - se bildene

Frogner-leiligheten har fått en prisantydning på nesten 17 millioner kroner.

SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober avslørte milliardærarving Katharina Andresen (24) at hun ville flytte fra Norge for å fullføre sin bachelorgrad.

Hun har tidligere studert økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo, og nå går turen over dammen til London for å studere ved Regent's.

Til Se og Hør åpnet hun seg opp om flytteplanene under Kjendisgallaen, og hun fortalte at leiligheten hennes i Oslo skulle selges før hun forlot landet.

- Det blir noen hektiske måneder framover nå. Jeg skal bo der det første halvåret alene, og da vil jeg gjerne finne en leilighet som er nærmere skolen. Jeg skal bare leie der, sa hun da.

WALK IN-GARDEROBE: Med en svimlende formue følger en luksuriøs garderobe. Foto: Privatmegleren
WALK IN-GARDEROBE: Med en svimlende formue følger en luksuriøs garderobe. Foto: Privatmegleren Vis mer

Neste sommer følger samboeren Frederic Kvasnes (29) etter, men paret ønsker uansett å kjøpe seg en ny leilighet i Oslo.

- Vi skal selge den vi eier i Oslo nå, men vi har begge lyst til å ha en leilighet her, så planen er å kjøpe en ny, litt mindre leilighet før vi reiser. Den kan vi leie ut når vi er i London, forklarte Andresen.

Brukt millioner på renovering

Det er bare ett år siden hun kjøpte den 192 kvadratmeter store leiligheten for 10,65 millioner kroner.

Tirsdag ble den lagt ut for salg med en prisantydning på 16,5 millioner kroner.

Siden den gang har den gjennomgått en totalrenovering, ifølge eiendomsmegler Hans Houeland.

- Det er brukt noen millioner på det, uten at jeg vil tallfeste det, sier han til Se og Hør, og legger til at han ikke vil uttale seg om klienten sin.

Leiligheten har blant annet fått en ny planløsning, nytt soverom og bad, samt en walk in-garderobe. Houeland forteller at det allerede er vist god interesse for leiligheten, til tross for at den bare har ligget ute noen timer.

STORT ØYEBLIKK: Isabel Raad kjøpte seg sin aller første bolig i TV3-programmet «Boligjakten». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Se og Hør har foreløpig ikke fått svar på sin henvendelse til Ferd-konsernet om kommentar til salget.

Ukjent formål med studiet

24-åringen er en av Norges desidert rikeste, som arving av industri- og finansmannen Johan H. Andresen (58 ). Hun og søsteren var i 2017 oppført med formuer på 6,8 milliarder kroner.

KJENDISGALLAEN 2019: Se høydepunktene fra årets Kjendisgalla. Vis mer

Dagens Næringsliv skrev tidligere i år at formuen til milliardærsøstrene hadde krympet med rundt elleve milliarder kroner, men at dette skyldes at aksjene de frem til nå har eid privat har blitt flyttet til egne aksjeselskap.

De siste årene har storesøster Andresen hatt en rolle i farens selskap Ferd.

Formuen ble tjent i tobakksindustrien, men forvaltes nå gjennom ovennevnte selskap.

24-åringen har dessuten jobbet i Innovasjon Norge.

Andresen har tidligere uttalt at hun kunne tenke seg en fremtid i farens selskap, men det er ukjent om det er det hun vil anvende studiet i London til.

GOD PLASS: Katharina Andresen har den siste tiden delt den 192 kvadratmeter store leiligheten med sin samboer. Foto: Privatmegleren
GOD PLASS: Katharina Andresen har den siste tiden delt den 192 kvadratmeter store leiligheten med sin samboer. Foto: Privatmegleren Vis mer
NYTT BAD: Hele leiligheten ble totalrenovert da Andresen kjøpte den i fjor. Foto: Privatmegleren
NYTT BAD: Hele leiligheten ble totalrenovert da Andresen kjøpte den i fjor. Foto: Privatmegleren Vis mer

LES OGSÅ: Sønnen raser mot forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer