Selger luksusklær på loppemarked

Gunhild Stordalen kvitter seg med Gucci, Lanvin og Stella McCartney.

SELGER DESIGNSKATTER: Gunhild Stordalen har ryddet i klesskapet for å støtte miljøorganisasjonen Zero. Nå selger hun blant annet et par sorte pumps fra Gucci med startpris på 1500 kroner (til venstre) og en paljettdekorert kjole fra Hervé Léger med startpris 3500 kroner (høyre) på Bloppis.no. Foto: Se og Hør/All Over/Bloppis
SELGER DESIGNSKATTER: Gunhild Stordalen har ryddet i klesskapet for å støtte miljøorganisasjonen Zero. Nå selger hun blant annet et par sorte pumps fra Gucci med startpris på 1500 kroner (til venstre) og en paljettdekorert kjole fra Hervé Léger med startpris 3500 kroner (høyre) på Bloppis.no. Foto: Se og Hør/All Over/Bloppis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gunhild Stordalen (34) følger i kronprinsesse Mette-Marits (40) fotspor og selger klærne sine på det nettbaserte loppemarkedet Bloppis.no.

Petter Stordalens (51) legekone har gått gjennom sin eksklusive garderobe og funnet fram over 40 klesplagg, sko og tilbehør hun vil kvitte seg med. Moteklærne auksjoneres bort til inntekt for miljøorganisasjonen ZERO.

- Jeg er glad for å kunne følge opp med min egen Bloppis etter at kronprinsesse Mette-Marit gikk foran i forrige uke. Alle har godt av å rydde litt i skapet i blant, og Bloppis er et kult og viktig initiativ, sier Gunhild i en pressemelding.

- Jeg ønsket å gi mange antrekk og tilbehør for å samle inn mest mulig penger til ZEROs arbeid for nullutslippsløsninger. Håper at det blir mange fornøyde bloppis-kjøpere fremover, som gjerne også oppretter sin egen bloppis, uttaler Stordalen.

Her kan du se alle plaggene Gunhild Stordalen selger.

Gunhild og Petter Stordalen troner på toppen av lista over Norges rikeste kjendispar. Dermed er det kanskje ikke så rart at blondinens garderobe er av det kostbare slaget.

Klærne som auksjoneres bort på Bloppis.no kommer fra noen av verdens mest eksklusive motehus, som Gucci, Lanvin, Chloé og Stella McCartney. De dyreste plaggene har en utropspris på 5000 kroner, men er også mulighet til å by på rimeligere tilbehør fra 100 kroner. Auksjonen varer fram til onsdag neste uke.

BIKERBABE: Gunhild Stordalen var iført en kremhvit skinnjakke da hun satt bakpå motorsykkelen til Peter Stordalen på hotellåpning i 2009. Nå er jakken fra Rick Owens lagt ut til salgs på nettloppemarkedet Bloppis.no. Startprisen er 2000 kroner.
BIKERBABE: Gunhild Stordalen var iført en kremhvit skinnjakke da hun satt bakpå motorsykkelen til Peter Stordalen på hotellåpning i 2009. Nå er jakken fra Rick Owens lagt ut til salgs på nettloppemarkedet Bloppis.no. Startprisen er 2000 kroner. Vis mer

En av godbitene i auksjonen er en paljettdekorert bandasjekjole fra Hervé Léger. Motemerket er en av Hollywood-stjernenes absolutte favoritter på den røde løperen. Gunhild selv brukte den på åpningen av spahotellet Farris Bad i 2009.

Saken fortsetter under bildet...

Matcher på rød løper

Ektemannen Petter ble kåret til «Årets best kledde mann» av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas i fjor. Det er ikke tilfeldig at paret ofte matcher hverandre på den røde løperen.

– Når vi går ut ser jeg selvfølgelig på Gunhilds antrekk så vi ikke kræsjer stilmessig. Andre ganger spør hun «Hva tenker du»?, fortalte Petter den gang.

Gunhild følger i en lang rekke kjendiser og kongelige som selger klærne sine på Bloppis. Mette-Marit var først ute i fjor sommer. Siden dukket prinsesse Ingrid Alexandras (9) kjoler opp på Barnebloppis.no. Tone Damli Aaberge (25) har flere ganger ryddet i garderoben og lagt ut klær og tilbehør til salgs. Nylig var det også en kjendisaksjon der blant annet Hanne Sørvaag og Siri Tollerød donerte kjoler til inntekt for Kreftforeningen.

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer