Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Selger leilighetene sine

Paret kvitter seg med hvert sitt krypinn - samtidig.

PÅ FLYTTEFOT: Både Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom selger nå sine leiligheter i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Både Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom selger nå sine leiligheter i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) har de siste årene vært et av kjendis-Norges mest omtalte kjærestepar, etter at de falt for hverandre under innspillingen av realityprogrammet «Farmen Kjendis» i 2016.

Siden den gang har publikum hatt muligheten til å følge parets liv gjennom TV 2-serien «Vendela + Petter», hvor de også har vært på boligjakt.

I april i år skrev Se og Hør at duoen hadde funnet drømmeleiligheten på hele 180 kvadratmeter på Oslos beste vestkant, til svimlende 17 millioner kroner. Kort tid senere kom imidlertid kontrabeskjeden om at paret angret seg - fordi leiligheten lå for langt unna sentrum.

SPYDIGHET: Vendela Kirsebom følte seg latterliggjort av en kvinnelig konferansier på en kjendisfest i regi av Se og Hør. Video: TV 2 Vis mer

- Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er, og tenkte ikke helt på beliggenheten, sa Kirsebom til Se og Hør.

Siden den gang har det vært stille på boligfronten for det populære paret - fram til nå. Nå bekrefter nemlig Kirsebom at hun og kjæresten selger hver sin leilighet i Oslo - og at de dermed er på flyttefot.

- Det er litt vemodig å selge. Jeg har så mange fine minner fra den koselige leiligheten, men nå begynner et nytt og spennende kapittel for meg og Petter, sier Kirsebom til Se og Hør - uten å utype videre flytteplaner.

Selger luksusleilighet

Både Pilgaards og Kirseboms leilighet er allerede lagt ut for salg.

I salgsannonsen til Pilgaards leilighet kommer det frem at leiligheten, som er på 60 kvadratmeter - har en prisantyding på 5,4 millioner kroner.

BEGGE SELGER: Både Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard selger sine leiligheter på henholdsvis Frogner og Majorstua. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BEGGE SELGER: Både Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard selger sine leiligheter på henholdsvis Frogner og Majorstua. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Leiligheten som Pilgaard nå skal kvitte seg med, ligger sentralt til på Majorstua i Oslo, har to soverom, stort bad - og mulighet for garasjeleie.

I prospektet til Kirseboms leilighet på Frogner, kommer det frem at hennes 102 kvadratmeter store leilighet har en prisantydning på 9,8 millioner.

Leiligheten ligger rett bak Slottet, og har tre soverom, peis, balkong og en rekke klassiske detaljer som stukkatur, rosetter og originalt tregulv.

Ble samboere

Det var i mars i år det ble kjent at Kirsebom og Pilgaard skulle bli samboere. Nyheten kom i forbindelse med at det ble kjent at reality-programmet deres, «Vendela + Petter», skulle få en sesong to.

- Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen, sa Kirsebom i pressemeldingen.

Da paret fant sin opprinnelige drømmebolig, uttalte de at de gledet seg til å flytte sammen i en splitter ny leilighet.

- Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, så da blir det deilig å ha et sted og kunne puste ut sammen mellom slagene, sa Kirsebom til Se og Hør den gang.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Endret planene

Den luksuriøse leiligheten paret kjøpte sammen, var på 180 kvadratmeter og inneholdt tre soverom og to bad. Likevel føltes ikke boligkjøpet helt rett for det populære paret - og dermed bestemte de seg for å selge den nykjøpte leiligheten.

- I den situasjonen vi er i nå, så elsker vi å bruke byen, kafeer og restauranter. Så da ser vi dessverre at kjøpet på Vinderen ble litt usentralt for oss. Så nå forsøker vi å selge leiligheten, og det tror vi skal gå helt fint. Den blir virkelig flott, sa Pilgaard om leilighetssalget.

UHYGGELIG: Vendela Kirsebom vurderte å gi seg som modell etter et ubehagelig møte med sangstjerna Julio Iglesias. Vis mer

LES OGSÅ: Full krangel mellom fotballfruene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer