Marte Bratberg:

Selger leiligheten

Totalrenoverte den nye leiligheten - nå selger hun.

SELGER: Nå selger Marte Bratberg og kjæresten sin nyoppussede bolig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER: Nå selger Marte Bratberg og kjæresten sin nyoppussede bolig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor ble det kjent at «God kveld Norge»-programleder Marte Bratberg (33) og kjæresten, som hun konsekvent omtaler som «Leirdua» i offentligheten, hadde gått til innkjøp av leilighet sammen.

- Vi har kjøpt ny leilighet. Vi brukte over ett år på å lete og kjøpte ganske nylig, sa hun den gang til Se og Hør.

Etter bare litt over ett år i den nye leiligheten, har paret imidlertid bestemt seg for å selge den - etter å ha pusset opp hele.

NY KÅK: Isabelle Eriksen har fått ny leilighet, og vi har besøkt henne! Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Omfattende oppussing

Da Bratberg i fjor kunne røpe at hun og kjæresten hadde tatt forholdet ett steg videre og kjøpt leilighet sammen, la hun ikke skjul på at hun gledet seg.

- Det er nesten litt snobbete, jo! Jeg tror det blir bra. Vi har tenkt litt over hvor vi ville bo, og har sett på alle deler av byen og også på leiligheter litt utenfor bykjernen. Nå havner vi bare et steinkast unna, så det blir ikke store forandringen, sa Bratberg til Se og Hør.

Selger leiligheten

Leiligheten som nå er lagt ut for salg, ligger på 93 kvadratmeter i bydelen Grünerløkka og har en totalpris på 10,2 millioner kroner.

NYOPPUSSET: Leiligheten har gjennomgått en massiv oppussing. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no
NYOPPUSSET: Leiligheten har gjennomgått en massiv oppussing. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no Vis mer
LYST: I likhet med resten av leiligheten er også badet pusset opp. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no
LYST: I likhet med resten av leiligheten er også badet pusset opp. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no Vis mer

Marte Bratberg har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

HJEMME HOS: Petter Northug viser frem leiligheten sin i Oslo. Video: Klarna Vis mer

- Kom som et sjokk

Det var i oktober i fjor at Bratberg kunne avsløre at hun og samboeren hadde blitt foreldre for første gang til en liten gutt.

33-åringen har derfor hatt foreldrepermisjon i ett år, og kom nylig tilbake på jobb som programleder i «God kveld Norge».

Da Se og Hør tidligere denne måneden møtte henne under Norway Cup, fortalte hun at det har vært fint å være hjemme med sønnen, men at hun gledet seg til å komme tilbake på jobb.

SAMBOERE: Emil Gukild solgte leiligheten, og flyttet inn hos kjæresten Linnéa Myhre. Video: Rød Løper / Dagbladet TV Vis mer

- Livet er veldig annerledes. Veldig fint. Jeg gleder meg til å jobbe. Det er dødskoselig å være hjemme, men ensformig.

I disse dager er det riktignok samboeren som har tatt foreldrepermisjon, og Bratberg er sikker på at det hele kom litt som et sjokk for han.

- Kjæresten min fikk litt sjokk, tror jeg, fordi jeg tror man tenker at det er kanelboller, kaffe og tur med venninner. Men i den alderen dere får pappaperm, så har de (barna, journ. anm.) dessverre begynt å gå og klarer ikke å stå, og dunker hodet.

LES OGSÅ: Selger: - Spennende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer