Selger leiligheten

Marion Ravn sier farvel til praktleilighet på Grünerløkka.

PÅ FLYTTEFOT: Marion Ravn sier farvel til leiligheten på Grünerløkka i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Marion Ravn sier farvel til leiligheten på Grünerløkka i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Marion Ravn (36) har virkelig vært i vinden i høst. Som en av tre detektiver i panelet i «Maskorama», har hun blitt sett av omtrent en million nordmenn hver lørdag i flere uker. I tillegg har hun parallelt vært å se i «Hver gang vi møtes», så enkelte kvelder har det nærmest vært umulig å gå glipp av henne for tv-tittende nordmenn.

Nå skal Ravn begi seg ut på nye eventyr, av det private slaget. Hun selger nemlig leiligheten sin i Oslo, som ligger midt på trendy Grünerløkka. Leiligheten er 51 kvadratmeter stor, og byr på både balkong og vedovn.

Det koster imidlertid en god slant å bo såpass sentralt i Oslo. Leiligheten har en prisantydning på 4,99 millioner kroner - og en totalpris på 5,13 millioner.

FØLELSESLADD: Marion Ravn begynner kjapt å gråte da hun skjønner hva som er i ferd med å skje. Rekordkjapt, ifølge de andre deltakerne. Video: TV 2 Vis mer

- Elsket å bo her

Leiligheten har et klassisk preg, men har likevel moderne detaljer. På veggene i stua er det trepanel, og gulvene er en-stavparkett med gulvvarme.

Balkongen er å finne på kjøkkenet, sørvendt ut mot bakgården. Dessuten skrytes det av beliggenheten i prospektet - det er jo kort vei til både kollektivtrafikk og butikker.

Leiligheten er en toroms, men kan gjøres om til en treroms.

På Instagram skriver Ravn at det har vært flott å bo i leiligheten.

«Drømmer du om å bo i en stille bakgård midt på beste Grünerløkka? Da finner du link i bio! Har virkelig elsket å bo her», skriver hun til sine 77 000 følgere.

Noe svar på hvor hun skal ta veien nå, har hun imidlertid til gode å gi. Flere har spurt, men hun har ikke kommet med noe konkret svar. I kommentarfeltet får hun dessuten også skryt for sin estetiske sans, med mange forespørsler om kjøp av møbler og annet.

Se og Hør har vært i kontakt med artistens manager, som opplyser om at hun ikke ønsker å kommentere salget ytterligere.

OVERRASKER: Marion Ravn på besøk i P5 Radio. Der forteller henne en historie om da en venninnegjeng lå i bagasjerommet på en bil for å få plass til alle. Vis mer

Brudd

Hvorvidt flyttingen har noe med artistens sivilstatus å gjøre, vites ikke. For tre år siden kunne «Maskorama»-detektiven avsløre overfor Dagbladet Magasinet at hun hadde funnet kjærligheten på ny, to år etter at det ble kjent at hun og snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (39) hadde gått hver til sitt.

Ravn har siden den gang holdt kortene tett til brystet hva gjelder å røpe detaljer om kjærlighetslivet. I fjor kunne hun imidlertid avsløre overfor Se og Hør at de to hadde blitt samboere. Overfor Dagbladet Magasinet i høst kunne hun imidlertid fortelle at det var slutt med hun og samboeren.

På spørsmålet «har du ikke samboer lenger?» ristet hun på hodet og sukket oppgitt.

- Brudd er aldri moro. Man føler seg lett både mislykket og flau fordi man liksom ikke fikk det til. Som om man ga opp uten å ha prøvd hardt nok, sa hun åpenhjertig.

SUKSESS: Markus Bailey, eller «elgen», kom på andreplass i NRK-suksessen «Maskorama». Nå røper han flere hemmeligheter fra den mystiske produksjonen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Jeg vet likevel ikke om jeg ville gjort noe annerledes. Jeg har ikke for vane å angre på ting. Det kommer sjelden noe godt ut av det, la hun til.

På spørsmål om noe godt kan komme ut av slike ting, svarte Ravn ærlig:

- Jo, det kan faktisk det. I fjor ga jeg ut albumet «Mellom disse 4 vegger», og tekstene der er basert på mine erfaringer, både om å oppleve et brudd, å være alene og å finne seg selv igjen.

LES OGSÅ: - Hvil i fred, pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer