Tuva Fellman:

Selger leiligheten

P3-profilen kvitter seg med eiendom etter huskjøp.

SAMBOERE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman har kjøpt seg hus sammen. Nå ligger P3-profilens leilighet ute for salg. Foto: Espen Solli / TV 2/ NTB scanpix
SAMBOERE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman har kjøpt seg hus sammen. Nå ligger P3-profilens leilighet ute for salg. Foto: Espen Solli / TV 2/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Fjoråret var fylt med oppturer for P3-profilene Ronny Brede Aase (33) og Tuva Fellman (32). Paret, som har vært sammen i om lag syv år, rakk nemlig både å forlove seg og kjøpe hus sammen før året var omme.

Det er omtrent to år siden paret ble samboere, etter å ha levd i et avstandsforhold i hele fem år. Selv om det nok ble en overgang, har samboerskapet tilsynelatende falt i smak.

Selger leiligheten

«Juntafil»-programlederen var tidligere bosatt i Trondheim, før hun flyttet tilbake til Oslo for to år siden. Før oppholdet i Trondheim bodde Fellman i en leilighet på Frogner i Oslo.

På grunn av at paret nå har investert i en del av en tomannsbolig, selger Fellman denne leiligheten.

SELGER: Tuva Fellman selger leiligheten sin på Frogner. Foto: Sem & Johnsen, Fotograf Ørnelund
SELGER: Tuva Fellman selger leiligheten sin på Frogner. Foto: Sem & Johnsen, Fotograf Ørnelund Vis mer
TOROMS: Leiligheten er utstyrt med soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Foto: Sem & Johnsen, Fotograf Ørnelund
TOROMS: Leiligheten er utstyrt med soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Foto: Sem & Johnsen, Fotograf Ørnelund Vis mer

Toromsleiligheten har en prisantydning på 3,5 millioner kroner, og ligger rett ved Gimle kino på Oslos vestkant.

KJØPT BOLIG: Fellman selger leiligheten da hun har kjøpt bolig sammen med Ronny Brede Aase. Foto: Sem & Johnsen, Fotograf Ørnelund
KJØPT BOLIG: Fellman selger leiligheten da hun har kjøpt bolig sammen med Ronny Brede Aase. Foto: Sem & Johnsen, Fotograf Ørnelund Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Tuva Fellman, som ikke har mer å tilføye i saken.

Fridde på ferie

Det var i midten av juli Brede Aase fridde til Fellman på ferie på vestlandet. Kunngjøringen kom på 32-åringens egen Instagram-profil.

– Ronny spurte om vi skal gifte oss. Jeg svarte ja! skrev hun.

Men det stoppet altså ikke der.

Da den tidligere «P3Morgen»-profilen gjestet podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi» i høst, en podkast som for øvrig er ledet av Niklas Baarli (30) og forloveden Benjamin Silseth (28), kunne han fortelle at han og samboeren hadde kjøpt bolig sammen.

Til Se og Hør fortalte Brede Aase at kjøpet dreier seg om en del av en tomannsbolig som ligger i en hageby i Oslo. Planen var da at de skulle flytte inn før jul.

I et Instagram-innlegg fra midten av desember så det ut til at paret var godt i gang med innflyttingen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Ronny og jeg har kjøpt hus og er blitt en 100 prosent klisjé. Det føles helt nydelig! skrev Fellman til dette Instagram-bildet.

Falt i smak

Brede Aase og Fellman har tidligere vært åpne om at det ikke bare har vært enkelt å leve i et avstandsforhold så lenge som paret gjorde.

Sistnevnte innrømmet blant annet til Se og Hør i 2018 at hun har blitt mindre sur etter at de besluttet å flytte sammen.

- Jeg har kanskje vært mye sint, men jeg er ikke så mye sint nå lenger. Avstandsforhold kan være vanskelig, forklarte hun den gang.

Den tidligere «P3Morgen»-profilen konkluderte også med at det har vært en forandring som har frydet hverdagen.

BOLIGKJØP: Blogger og influencer Sophie Elise Isachsen og kjæresten har kjøpt sin andre bolig. Video: Rød Løper Vis mer

- Etter fem år i avstandsforhold og fire uker i samboerskap, så velger jeg samboerskap, fortalte han.

Og to år etter at paret flyttet sammen, er de altså mer etablert enn noen gang. Ifølge Brede Aase har de hatt en iver etter å skape et felles hjem, noe de får mulighet til nå som de har kjøpt bolig sammen.

- Nå har vi liksom bodd i hver vår by, vi har leid sammen og nå er vi klar til å kjøpe sammen. Tanken har vært å finne en plass vi kan bo lenge. Vi er begge sultne på å skape et ekte hjem, da vi lenge har ventet på dette, fortalte han til Se og Hør i november.

LES OGSÅ: Nå selger de leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer