Selger leiligheten med strippestang

- Herligheten må oppleves.

<strong>AVBRØT FORHOLDET:</strong> Linni Meister og Bernhard Berntzen avbrøt for ett år siden forholdet. Nå selger de leiligheten de tidligere delte sammen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
AVBRØT FORHOLDET: Linni Meister og Bernhard Berntzen avbrøt for ett år siden forholdet. Nå selger de leiligheten de tidligere delte sammen. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ett år ett er at det ble kjent at TV-stjernen Linni Meister (24) og hennes samboer Bernhard Berntzen (33) hadde gått hver til sitt, selger Berntzem nå leiligheten de tidligere har delt på Frogner i Oslo.

I annonsen - som er lagt ut på nettstedet Finn.no - reklameres det både med bilder av soverom, kjøkken og stuen med strippestang!

«Rålekker loftsleil. m/17 kvm takterrasse med Jacuzzi. Heis. Peis. Downlights. Herligheten må oppleves!!! Velkommen!» står det i overskriften på annonsen, som også har oppført en prisantydning på 5,7 millioner kroner.

- Det er Bernhards leilighet og han som står for salget. Jeg bor ikke der lenger, sier Linni til Seher.no.

Linni har tidligere sagt til Se og Hør at hun er veldig stolt av innredningen av leiligheten.

- Når jeg begynte å være her hadde leiligheten skikkelig ungkarspreg. Men nå har jeg innredet den etter min egen smak. Det er Bernhard veldig fornøyd med.

- Nå har det blitt hjemmekoselig og stilfullt her, sa Linni til bladet i 2010.

Bernhard Berntsen kjøpte ifølge Her og Nå leiligheten for 3,65 millioner kroner i 2006.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg holdt på å svime av

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer