Emilie Voe Nereng:

Selger leiligheten etter bruddet

- Åpner et nytt kapittel i livet.

SELGER: Emilie Voe Nereng og forloveden har gått hver til sitt. Nå selger de leiligheten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SELGER: Emilie Voe Nereng og forloveden har gått hver til sitt. Nå selger de leiligheten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Mandag kveld kom nyheten om at matinfluenser og tidligere toppblogger Emillie Voe Nereng (26) og forloveden Torgeir Glomnes Johansen har gått hver til sitt.

Det avslørte Nereng selv på Instagram.

«Dette er vanskelig å skrive, men føles riktig å dele; Jeg og min samboer gjennom mer enn seks år har bestemt oss for å gå hver vår vei. Jeg har utelukkende fine ting å si om han og om forholdet vi har hatt. Vi er gode venner og snille med hverandre oppi alt dette her, men selvfølgelig gjør det også utrolig vondt», skrev Nereng i innlegget.

Eksparet bodde sammen i en toppleilighet på St. Hanshaugen, sammen med hunden Eddie. Nå er imidlertid leiligheten lagt ut for salg.

Det deler 26-åringen via Instagrams historiefunksjon.

FLINK PIKE: Emilie Voe Nereng ble overrasket over å se seg selv på Kompani Lauritzen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Leiligheten ligger i bydelen St. Hanshaugen i Oslo, og har en totalpris på over ti millioner.

Annonsen beskriver boligen som en «fantastisk og lekker toppleilighet» på 80 kvadratmeter. Med leiligheten følger en terrasse på hele 23 kvadratmeter, med sol hele dagen.

Foto: May Veronika Moen
Foto: May Veronika Moen Vis mer
Foto: May Veronika Moen
Foto: May Veronika Moen Vis mer

- Har ikke vært ideelt

Til Se og Hør kan Nereng fortelle at hun synes det er trist å skulle selge leiligheten.

- Det er jo virkelig drømmeleiligheten, og jeg mener det er det beste stedet å bo i Oslo. Så det er veldig trist å skulle selge den, men salget åpner et nytt kapittel i livet.

26-åringen kan også røpe at hun ennå ikke har funnet et nytt sted å bo, men at hun har vært på et par visninger.

- Jeg har bodd i leiligheten annenhver uke, og det har jo ikke vært ideelt. Heldigvis har jeg en hektisk hverdag med mye planer, og jeg har bodd litt hos venner og familie.

ÅPENHJERTIG: Emilie Nereng, tidligere kjent som «Voe», har aldri lært seg å takle de stygge kommentarene. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

- Aller helst vil jeg finne noe på St. Hanshaugen eller Grünerløkka, det er to steder hvor jeg har trivdes veldig godt. Jeg vil egentlig finne en helt lik leilighet som den jeg bor i nå, bare i en miniversjon.

Til tross for at hun er oppvokst i Hønefoss, er Nereng fast bestemt på at hun ikke flytter tilbake med det første.

- Jeg har blitt veldig glad i Oslo, og det er her jeg vil bo, avslutter hun.

LES OGSÅ: Flytter fra luksusleiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer