Linnéa Myhre:

Selger leiligheten etter bruddet

Influenseren er på flyttefot.

PÅ FLYTTEFOT: Influenser og forfatter Linnéa Myhre bekrefter overfor Se og Hør at hun selger leiligheten sin etter bruddet med Sondre Lerche. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Influenser og forfatter Linnéa Myhre bekrefter overfor Se og Hør at hun selger leiligheten sin etter bruddet med Sondre Lerche. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart en måned siden kunngjorde influenser Linnéa Myhre (30) og musiker Sondre Lerche (37) at de hadde gjort det slutt, etter å ha vært et par siden 2013. Bruddnyheten avslørte Myhre i en video på YouTube.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er ikke heller problemfritt kan jeg si, sa hun i videoen.

Myhre og Lerche har vært et av Norges mest kjente kjendispar de senere årene, og mange fikk seg nok en overraskelse da bruddet ble kjent. Nå kan ting tyde på at 30-åringen har gått videre etter det nokså ferske samlivsbruddet.

I et innlegg på Instagram avslører nemlig bloggeren at hun skal selge leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo. I innlegget har hun delt en rekke bilder av boligen.

- Hallo! Skulle bare si at jeg selger leiligheten min, skriver Myhre, og fortsetter:

- Har egentlig lyst å bo der selv, så jeg er ganske misunnelig på den/de denne passer for.

Kjøpte i 2016

- Det stemmer at jeg selger en leilighet jeg eier, bekrefter Linnéa Myhre overfor Se og Hør.

Leiligheten er lagt ut på Finn.no, og av annonsen kommer det frem at prisantydningen er 3 290 000 kr. Det er snakk om en toromsleilighet på 36 kvadratmeter, sentralt plassert på øvre Grünerløkka.

30-åringen kjøpte leiligheten for 2 600 000 kroner i februar 2016, kommer det frem av eiendomsregisteret.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Salget av leiligheten kommer som nevnt en knapp måned etter at det ble kjent at forholdet mellom Myhre og Sondre Lerche hadde slått sprekker. Bruddet skjedde før coronakrisen, og de måtte dermed bo med hverandre etter at de hadde gjort det slutt, sa Myhre da hun annonserte bruddet på YouTube.

- Selv om det ble slutt før en fyr bestemte seg for å spise flaggermus i Kina, så er det fint og viktig å forsøke og stå sammen i en uvanlig situasjon. Prøve å finne felles løsninger, være litt raus og strekke seg litt lenger enn man vanligvis ville ha gjort. Jeg sier på ingen måte at det er lett, sa hun.

Tidligere i år kunne 30-åringen avsløre at hun «flyttet» fra Norge en periode for å tilbringe tid med Lerche i Los Angeles. Duoen har stått ved hverandres side i om lag syv år før de nå har gått hver til sitt. I 2014 uttalte Lerche at det var rart å være et kjendispar.

- Det er nok noe jeg aldri blir verken vant til eller komfortabel med, innrømmet han overfor VG.

«Flyttet» fra Norge

I årets sesong av «Bloggerne», som Myhre har vært en del av, fikk man blant annet se at hun dro til Los Angeles, der Sondre Lerche bor.

Byen har hun besøkt en rekke ganger de siste årene. I den siste boken hennes, «Meg, meg, meg», er handlingen lagt til den amerikanske vestkystbyen.

Da Se og Hør møtte Myhre i slutten av januar var det en uke til hun nok en gang skulle sette seg på flyet i retning USA - denne gang var det for en lengre periode. Myhre kunne nemlig avsløre at hun skulle studere i englenes by fremover.

30-åringen anslo da at hun skulle være i LA i omtrent tre måneder.

- Jeg skal jo ikke flytte helt, da hadde jeg tatt med tingene mine. Det blir bare en litt lang reise for å ta et kurs. Jeg har vært borte lenge før, og det er veldig stas å flytte mye på meg, men jeg savner fort det norske. Man savner den norske, innadvendte «fucka» kulturen, for man blir fort litt gal av det overflatiske i Los Angeles, sa hun, men la til at det gode været er et absolutt pluss.

VONDT: Linnea Myhre må ta seg skikkelig sammen under den første oppgaven i finalen av «Camp Kulinaris». Vis mer

- Sondre bor jo der, så vi skal bo sammen i en periode. Det blir nok hyggelig. Men jeg er nødt til å finne min egen omgangskrets, og det gruer jeg meg litt til. Jeg må oppsøke steder der jeg kan prate med folk. Det er det skumleste jeg vet, sa hun videre.

LES OGSÅ: - Jeg blir så jævlig forbanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer