SELGER LEILIGHETEN: Den tidligere "Ungkaren" på TVNorge Stig Kjos og hans eks-kjæreste har lagt ut sin leilighet og bil for salg, etter at forholdet tok slutt. Foto: Stella Pictures
SELGER LEILIGHETEN: Den tidligere "Ungkaren" på TVNorge Stig Kjos og hans eks-kjæreste har lagt ut sin leilighet og bil for salg, etter at forholdet tok slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selger leiligheten etter bruddet

- Jeg selger fordi jeg og Therese har slått opp.

Publisert
SEHER.NO:  En drøy måned etter at det ble kjent at den tidligere "Ungkaren" på TVNorge, Stig Kjos (34) og hans kjæreste Therese Haugsnes (27)  hadde avbrutt forholdet, legger paret både sin leilighet og bil ut for salg.

Den 130 kvadratmeter store leiligheten på Frogner i Olso er lagt ut med en prisantydning på 6,5 millioner kroner, mens deres bil av merket Range Rover er verdsatt til 485 000 kroner, ifølge Her og Nå.

- Jeg selger fordi jeg og Therese har slått opp, sier Stig Kjos til bladet.

Foreløpig har den tidligere TV-stjernen funnet seg noe nytt ungkarsrede.

- Jeg venter til etter visningen med å finne meg noe nytt sted. Det kan også være at jeg blir boende en stund. Uansatt blir jeg boende i Oslo, sier han til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brudd for kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer