Odd-Magnus Williamson:

Selger leiligheten etter babynyheten

Ekteparet håper å få 6.700.000 kroner for hjemmet sitt.

FLYTTER: Snart blir Odd-Magnus og Tinashe foreldre sammen. Fra før av har hun også datteren India. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FLYTTER: Snart blir Odd-Magnus og Tinashe foreldre sammen. Fra før av har hun også datteren India. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør): Sist uke kom den koselige nyheten om at Odd-Magnus Williamson (37) og kona Tinashe Williamson (32) venter sitt første felles barn sammen.

Det avslørte de på morsomt vis ved å imitere måten Beyoncé røpet sin babynyhet i februar i år.

- Vi har laget oss en baby!, skrev komikeren og skuespilleren under dette bildet:

Vi har laget oss en baby!

A post shared by Odd-Magnus Williamson (@oddmagnusw) on

Slik så Beyoncés versjon ut:

Fire dager etter at graviditeten ble avslørt, selger paret leiligheten sin.

Også denne nyheten deler Williamson med sine følgere på Instagram.

«Selger kåka vår på Grünerløkka/Rodeløkka til helg. 86 kvm pur lykke med garasjeplass, loveswing-oppheng & mucho garderobeplass. Link i bio... og du kan swipe og greier hvis du vil se mer. Hadet», skriver han sammen med ni bilder av leiligheten.

Ifølge Finn-annonsen er det snakk om en «usjenert og særdeles attraktiv 3(4)-roms selveiet endeleilighet, med heis, garasjeplass, koselig balkong, og felles takterrasse».

Prisantydningen er på 6.700.000 kr.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Odd-Magnus Williamson.

Det var i 2012 at Odd-Magnus og Tinashe Williamson fant kjærligheten, og året etter gikk han ned på kne.

I 2015 ble paret smidd i hymens lenker på Angst bar i Oslo sentrum.

Bonuspappa

Tinashe, som har datteren India fra et tidligere forhold, har innrømmet at det er høyt volum under taket til familien Williamson en helt vanlig hjemmekveld.

- Det kan være alt fra spilling av gitar og synging, til kjefting ved leggetid, til en kveld på Angst. Det er så mye forskjellig... En familiekveld er ikke en kveld på Angst, forresten. Men det er mye sang, dansing, fjasing. Vi ler masse. Det er høyt volum, har hun sagt til VG.

Og Odd-Magnus har aldri lagt skjul på at han stortrives i rollen som bonuspappa.

- India har en biologisk far. Jeg er ikke faren hennes, men jeg føler at jeg er pappaen hennes. Med alt som ligger i det av ansvar, kjærlighet og oppdragelse, har han tidligere delt med Kamille.

LES OGSÅ: Riise fikk sjokk da Kardashian-regningen kom på bordet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer