Selger leiligheten etter babynyhet

Supermodell Iselin Steiro og skuespillerektemannen Anders Danielsen Lie utvider familien.

BLIR FORELDRE: Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie venter deres første barn på nyrået. Paret giftet seg i 2008, og bor i dag i Ullevål Hageby i Oslo. Her fra premieren på «Oslo, 31. august» i 2011. Foto: Espen Solli
BLIR FORELDRE: Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie venter deres første barn på nyrået. Paret giftet seg i 2008, og bor i dag i Ullevål Hageby i Oslo. Her fra premieren på «Oslo, 31. august» i 2011. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske supermodellen iselin Steiro (29) og skuespillerektemannen Anders Danielsen Lie (35) venter barn, og selger dermed deres trendy hjørneleilighet på Grünerløkka i Oslo.

Det annonserer «Oslo, 31. august»-skuespilleren selv via sin åpne profil på Facebook:

«Jeg og Iselin Steiro selger vår kjære Grünerløkka-leilighet! Løp på visning!».

I kommentarfeltet på Facebook skriver 35-åringen videre at leilighetssalget preger ham:

«Det er VELDIG vemodig å selge denne leiligheten..».

Også Steiro har brukt sosiale medier for å spre budskapet om leilighetssalg, med hashtagg «drømmehjem»:

Åpnet opp om morsrollen

Det var VG Nett som først skrev om at det profilerte paret venter barn.

I september-utgaven av magasinet Stella, før graviditeten ble offentlig kjent, åpnet Iselin Steiro opp om det å en dag skulle bli mor - og hvordan hun ser på det at hennes eget barn en dag skulle ønske å prøve seg i den harde modellbransjen:

- Om jeg får en datter med modellpotensial, og som ønsker å prøve seg, vil jeg råde henne, som alle andre håpefulle modeller, til å holde seg fysisk og psykisk frisk. Det er en tøff bransje med mye jobbing og reising og lite søvn. Da må man huske på at det finnes andre viktige ting i livet også. Men videregående skole skal gjøres ferdig uansett. Det blir et krav fra meg som mor.

SKUESPILLER: I 2011 kom den norske filmen «Oslo, 31. august» på kino, og gjorde stor suksess. Denne scenen er spilt inn i Hegdehaugsveien i Oslo. Anders Danielsen Lie hadde hovedrollen, og filmen ble regissert av stjerneregissør Joachim Trier. Foto: All Over Press
SKUESPILLER: I 2011 kom den norske filmen «Oslo, 31. august» på kino, og gjorde stor suksess. Denne scenen er spilt inn i Hegdehaugsveien i Oslo. Anders Danielsen Lie hadde hovedrollen, og filmen ble regissert av stjerneregissør Joachim Trier. Foto: All Over Press Vis mer

Flyttet til familievennlige Ullevål Hageby

Steiro ble oppdaget av en talentspeider under en familietur til London i 1999, men har hatt flere avbrekk fra modellkarrieren for å studere. Hun har blant annet fullført to år ved Arkitekthøyskolen i Oslo og har også tatt grunnfag i psykologi.

Anders Danielsen Lie er i tillegg til å være en av Norges fremste skuespillere også utdannet lege. Han er kjent fra filmer som «Reprise», «Oslo, 31. august» og «Herman».

Han har tidligere uttalt til VG Helg at det var kjærlighet ved første blikk, da de to møttes på fest i 2007. Paret giftet seg i 2008.

I dag bor de sammen i et hus de overtok i familievennlige Ullevål Hageby i Oslo i desember 2013, som de ved kjøp betalte i underkant av 7,2 millioner kroner for - ifølge det offentlige eiendomsregisteret.

Ekteparet har foreløpig ikke svart på Seoghør.nos henvendelser om saken.

LES OGSÅ: - Jeg er 30 med cellulitter og det som hører med

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer