Stig Kjos og Isabella Martinsen:

Selger kjærlighetsredet

- Tinus kom veldig fort, så da trengte vi mer plass, sier Isabella til Se og Hør.

SELGER LEILIGHETEN: Isabella Martinsen bekrefter til Se og Hør at hun og samboer Stig Kjos er på flyttefot. Foto: Se og Hør, Tore Skaar/Andreas Fadum.
SELGER LEILIGHETEN: Isabella Martinsen bekrefter til Se og Hør at hun og samboer Stig Kjos er på flyttefot. Foto: Se og Hør, Tore Skaar/Andreas Fadum. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I oktober i fjor ble Stig Kjos (41) og Isabella Martinsen (38) foreldre til lille Tinus (10 mnd.).

Fra før har den vakre og populære værmelderen og «Skal vi danse»-deltakeren datteren Filippa (12), som hun forteller er utrolig flink til å hjelpe til med den lille gutten.

Men med familieforøkelsen - som Isabella avslørte på TV 2 - ble drømmeleiligheten i eksklusive Ullevål Hageby litt for liten for familien.

- Nå skal vi flytte igjen og har lagt ut leiligheten på Ullevål Hageby til salgs. Tinus kom veldig fort, så da trengte vi mer plass, forteller Isabella til Se og Hør.

- Akkurat nå har vi klærne hans på kjøkkenet, så da tenkte vi at vi må noe nytt og større. Men vi synes det er trist å forlate Ullevål Hageby. Vi trives veldig godt der, fortsetter Isabella.

FLYTTER: Etter at Isabella og Stig fikk sønnen Tinus, har de sett seg nødt til å flytte til noe større. Foto: Studio Oslo AS
FLYTTER: Etter at Isabella og Stig fikk sønnen Tinus, har de sett seg nødt til å flytte til noe større. Foto: Studio Oslo AS Vis mer

Gleder seg til ny hverdag

Selv om Isabella synes det er trist å ta farvel med sitt vante nabolag, gleder hun seg til å ta fatt på livet i ny bolig – og forsikrer om at hun stortrives som tobarnsmor.

- Det går lekende lett. Jeg har masse hjelp i barn nummer én som er 12 år gammel. Så da var det ikke så tøft å få et til. Det er godt å ha flere som bidrar til familielivet. Vi har det veldig koselig. Det er veldig stas og har bare vært gøy, smiler den blide skjønnheten.

Stig og Isabella har vært sammen siden 2014.

Saken fortsetter under bildet.

STILFULLT: Det er tydelig at Isabella og Stig har god stil i leiligheten sin. Nå skal de flytte. Foto: Studio Oslo AS
STILFULLT: Det er tydelig at Isabella og Stig har god stil i leiligheten sin. Nå skal de flytte. Foto: Studio Oslo AS Vis mer

Se og Hør var de første til å skrive om at Isabella og den tidligere «Ungkaren»-deltakeren hadde funnet tonen.

Et halvt år senere bekreftet hun forholdet til Dagbladet.

- Det er bare å innse at jeg er ganske dårlig på å være alene, for jeg har knapt vært singel noen gang. Nå har jeg det veldig bra med ny kjæreste og han har vært med på ferie i sommer med datteren min. Det er vel ikke noe poeng å holde det skjult, sa hun til avisen.

LES OGSÅ: Brast i gråt i dusjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer