Selger kjærlighetsredet

Jan Thomas og Christopher er på flyttefot

ROMANTISK VEGGPYNT: Leiligheten på Briskeby i Oslo ligger ute til salg for 5,7 millioner kroner. Kjøkkenet har plassbygget innredning, benkeplate i granitt og fliselagt gulv med varmekabler. På veggen over spiseplassen har Jan Thomas og Christopher hengt opp et parbilde i sort-hvitt.  Foto: DIAKRIT Norge AS, Stine Eid
ROMANTISK VEGGPYNT: Leiligheten på Briskeby i Oslo ligger ute til salg for 5,7 millioner kroner. Kjøkkenet har plassbygget innredning, benkeplate i granitt og fliselagt gulv med varmekabler. På veggen over spiseplassen har Jan Thomas og Christopher hengt opp et parbilde i sort-hvitt. Foto: DIAKRIT Norge AS, Stine Eid Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter drøye fem år på beste vestkant i Oslo, skal kjendisstylist Jan Thomas (47) og ektemannen Christopher Mørch Husby (25) selge hjemmet sitt.

– Det blir vemodig å forlate leiligheten. Dette var vårt første hjem sammen og har betydd så mye for oss, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

Paret kjøpte leiligheten på 95 kvadratmeter da de var nyforlovet i 2008. Fredag ble leiligheten i Jørgen Moes gate 2 lagt ut for salg på Finn.no. Prisantydningen er 5,7 millioner kroner.

– Christopher og jeg flyttet hit fra ungkarsredet mitt. Vi så denne leiligheten på nettet og den var veldig flott på bildene. Da vi kom hit kjente jeg en voldsom ro, en deilig energi. Jeg følte det med en gang: «Her skal vi bo».

ØYE FOR STIL: Jan Thomas og Christopher var nyforlovet da de kjøpte leiligheten for 2008. Denne uken feiret de fem års bryllupsdag, og er klare for neste fase i livet.  Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
ØYE FOR STIL: Jan Thomas og Christopher var nyforlovet da de kjøpte leiligheten for 2008. Denne uken feiret de fem års bryllupsdag, og er klare for neste fase i livet. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør Vis mer

Etter at familien ble utvidet med boxeren Kennedy ønsker de seg mer plass.

– Vi har vokst ut av leiligheten og trenger mer boltreplass. Det er en fantastisk bolig i et stille nabolag og området har alt man trenger: butikker, restauranter og parken like rundt hjørnet. Men vi ønsker oss vårt eget hus med hage og stor tomt, forteller Se og Hørs motepoliti.

På bildene fra leiligheten ser man at ekteparet har en klassisk stil, med lyse vegger, solide møbler og et romslig kjøkken. Her og der er det pyntet med private bilder – som over kjøkkenbordet.

– Dette er en klassisk Frogner-leilighet med høyt under taket, stukkatur og doble dører. Man merker at det er et stilsikkert par som har bodd der, for den har en veldig gjennomført stil, sier Helene Backer hos Privatmegleren Scenario, som selger boligen.

Se flere bilder og finn ut hvor paret skal flytte - i Se og Hør neste uke!

LES OGSÅ: Håndballstjernen fikk hjelp av Jan Thomas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer