Selger ikke kroppen sin

Den ørebitende bokseren er ikke en del av horemamma Heidi Fleiss' planer.

HOREMAMMA: Heidi Fleiss planlegger et bordell med mannlige prostituerte. Mike Tyson blir ikke en av hennes ansattte. Foto: All Over Press
HOREMAMMA: Heidi Fleiss planlegger et bordell med mannlige prostituerte. Mike Tyson blir ikke en av hennes ansattte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slår tilbake!


SEHER.NO: Hollywoods mest kjente horemamma Heidi Fleiss nekter for påstandene om at hun planlegger å ansette eks-tungvektsbokser Mike Tyson ved sitt mannlige bordell.


Den tidligere verdensmesteren skal slett ikke selge kroppen sin.


Ifølge Contactmusic har Fleiss kjøpt et 240 mål stort landområde i Nevada, hvor hun nå er i full gang med planleggingen av "Heidi's Stud Farm" - et bordell med kun mannlige prostituerte.


Norske Nettavisens underholdningssider skrev forrige uke at Mike Tyson skulle bli en av de mannlige prostituerte. Horemamma Heidi Fleiss skulle ha spurt den ørebitende og voldtektsdømte Tyson om å jobbe som gigolo ved bordellet. Nå forteller imidlertid horemammaens talsmann til Las Vegas Review Journal at påstandene er en latterlig spøk.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer