Selger hytte for 150.000

- Dette er ei rønne, men ei trivelig rønne.

EI RØNNE: Friluftsguru Lars Monsen skal selge en koie han eier i Trysils dype skoger, og har lagt ut en litt «annerledes» annonse på Finn.no.  Foto: SCANPIX
EI RØNNE: Friluftsguru Lars Monsen skal selge en koie han eier i Trysils dype skoger, og har lagt ut en litt «annerledes» annonse på Finn.no. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  «Beliggenhet til salgs med rønne på kjøpet» er kanskje ikke den beste tittelen når man forsøker å selge en hytte i Trysil?

Men det er akkurat denne salgspitchen friluftsguru Lars Monsen (47) benytter seg av, når han nå forsøker å selge den lille, og svært enkle, koia han eier gjennom Finn.no, skriver VG. 

Med typisk Monsen-humor og ironi beskriver han i rik detalj hvor elendig hytta faktisk er.

- Gulvet er skeivt, tapeten er grusom og skapene eldgamle. Du må slåss med skuffene for å få dem ut. Toalett finnes ikke, men man kan sette opp en tørrdass i skjulet der døren er ramlet ned, skriver han i annonsen.

Og på bildene friluftsguruen har lagt ut, er det lett å se at koia er i svært dårlig stand, og veldig beskjeden innvendig.

Se den morsomme annonsen og bildene her! (ekstern link)

- Dette er ei rønne, men ei trivelig rønne, skriver han videre.

Monsen har imidlertid noen positive ord å si om eiendommen, og forteller at hytta ligger i et skogsområde som gir fantastiske muligheter for jakt og fiske.

47-åringen forteller også at det finnes slalåmløyper i nærheten, og at det er et svært familievennlig sted, til tross for at man kan treffe på bjørn i området.

Og friluftsguruen har prissatt «herligheten» på 150.000 kroner - en sum han ikke har noen planer om å endre på.

- Prisen er ferdig prutet, ingen vits i å prøve seg en gang. Selger trenger ikke pengene, men heller ikke koia, har for mye annet å bruke og ta vare på, skriver Monsen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


 LES OGSÅ: - Spør du meg, er det galskap