Selger huset Peaches ble funnet død i

- Han orker ikke tanken på å oppdra barna der, sier kilde.

KNUST: Tom Cohen orker ikke tanken på å flytte tilbake til huset hvor hans kone Peaches Geldof ble funnet død. Her fra en filmpremiere i London i november. Foto: Stella Pictures
KNUST: Tom Cohen orker ikke tanken på å flytte tilbake til huset hvor hans kone Peaches Geldof ble funnet død. Her fra en filmpremiere i London i november. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble kjendisdatter og TV-personlighet Peaches Geldof funnet død i sitt hjem utenfor London.

25-åringen hadde sønnene Astala (2) og Phaedra (1) med ektemannen Tom Cohen (23).

HENGIVEN MOR: Peaches Geldof med sine to små barn Astala (2) og Phaedra (1). Foto: FameFlynet
HENGIVEN MOR: Peaches Geldof med sine to små barn Astala (2) og Phaedra (1). Foto: FameFlynet Vis mer

Politiet har etterforsket den tragiske hendelsen, men dødsårsaken er foreløpig ikke kjent. Ifølge en kilde har Cohen gitt uttrykk for at han ikke ønsker å flytte tilbake til huset familien på fire delte.

- Han orker ikke tanken på å oppdra barna der, og så fort politiet er ferdig med det tekniske etterforskningsarbeidet i huset ønsker han å selge det, sier en kilde nær rockeren ifølge DailyMail.

Nettstedet skriver videre at den unge tobarnsmoren gravlegges mandag 2.påskedag, og at hennes far Sir Bob Geldof (62) og lillesøster Pixie Geldof (23) begge skal tale under seremonien som avholdes i Davington krike i Kent - den samme kirken Peaches og Tom giftet seg i to år før det tragiske dødsfallet.

Det er også den samme kirken hennes foreldre Bob Geldof og avdøde Paula Yates ga hverandre sine ja 26 år før.

 

- Det er helt umulig for ham å bo i det samme huset som hans elskede døde i, sier kilden videre.

Kort tid etter nyheten om Peaches dødsfall ble kjent publiserte enkemannen en pressemelding hvor han erklærte sin kjærlighet overfor sin unge kone:

«Min elskede kone Peaches ble beundret av både meg selv og hennes to sønner Astala og Phaedra. Jeg skal oppdra dem med henne i hjertene deres hver eneste dag. Vi kommer til å elske henne for alltid».

LES OGSÅ: - Det tok fem år før hun sørget over moren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer